Stoere en royale banken

Stoere en royale banken

Het Heerenhuys Home & Interior in Wateringen is een sfeervolle woonwinkel van 600m2. In dit karakteristieke pand op de Herenstraat presenteren de zusjes Caroline & Mariëlle samen met hun familie steeds weer een prachtige collectie van meubels en woonaccessoires.

Er is een lichte trendverschuiving van de hippe loungebank waar je zo heerlijk in kunt wegzakken naar de stevigere banken met comfortabele harde of zachtere kussens. De collectie van banken en fauteuils is bij het Heerenhuys echt ongekend. Wist je dat de meeste hoekbanken ook in andere opstellingen te verkrijgen is? Opvallend in dit assortiment is vooral de diversiteit en de kwaliteit. Wat dacht je van een stoere ruwe lederen tweezitsbank met een korte zit? Of gaat je voorkeur meer uit naar grote stoffen hoekbanken met een langere zit en met bijpassende hockers. Alle zitmeubelen zijn uitgevoerd met verschillende vullingen en dieptes die persoonlijk door de zusjes zijn uitgezocht en getest. Deze banken en fauteuils van ontwerpers van over de hele wereld kunnen geleverd worden in een stof naar keuze. De bekleding is vooral stoer, rijkelijk velours of uitgevoerd in een luxe glansstof in prachtige tinten.

SPECIFIEKE SFEER

De winkel van twee verdiepingen wordt opgesierd door grote kroonluchters, lampen en kleurrijke kaarsen die passen bij de woontrends van dit seizoen. De grote collectie van Riviera Maison en andere Nederlandse leveranciers zijn een mooie aanvulling om een specifieke sfeer te creëren. Er komen steeds weer nieuwe accessoires, je wordt er helemaal hebberig van. Bij het Heerenhuys kun je zelfs terecht voor verf, vloeren, gordijnen, shutters en andere prachtige items die je huis lekker sfeervol kunnen maken. Ook de handgemaakte lampenkappen kunnen in uitvoeringen als linnen en velours en maken het interieur af. Diverse modellen worden in het eigen atelier van Het Heerenhuys vervaardigd. De kasten en de robuuste tafels zijn verkrijgbaar in het gewenste houtsoort en kunnen ook op maat gemaakt worden. Door het geweldige aanbod bij Het Heerenhuys wordt het wensenlijstje op woongebied alleen maar groter en groter. Gelukkig denken de zusjes van Het Heerenhuys echt mee en is er voor ieder budget een passend woonadvies.

Het Heerenhuys Home & Interior

Herenstraat 92, Wateringen

0174 220568

Uit de editie van

januari 2018

Winter