Slapen in een strandhuis, een unieke belevenis

Slapen in een strandhuis, een unieke belevenis

Slapen in een strandhuis, een unieke belevenis

Vanuit je strandhuis de zon in de zee zien zakken

Wakker worden, naar buiten lopen en op een nog eenzaam strand een geluksmoment beleven. Of; de hele dag verblijven op het strand met uitzicht op de eindeloze zee. Het is een vakantiedroom van velen. Moest je daar voorheen nog voor naar het buitenland, nu kun je kiezen om dit te beleven op het strand van Hoek van Holland. In de zomer én de winter, want de luxe strandhuizen van Landal Beach Villa’s zijn het gehele jaar te boeken.

Landal liet in Hoek van Holland vanaf februari 2016 in 4 fases 74 elegante strandvilla’s optrekken direct op het strand. Het zijn mooi ingerichte villa’s die je vanaf je terras aan de woonkamer en vanuit de master bedroom ongehinderd zeezicht garanderen, zodat je het gevoel krijgt buiten op het strand te leven. Precies zoals in die ultieme vakantiedroom.

Ondanks dat je je op het strand soms alleen waant, is het zeker niet afgelegen. Hoek van Holland heeft genoeg te bieden. Strandpaviljoens op loopafstand, tal van watersporten die je kunt beoefenen, een wandelpier die ver de zee inloopt, een klein maar goed uitgerust centrum, historische bezienswaardigheden en geweldige fiets en wandelroutes. Daarnaast kun je vanuit Hoek van Holland ook binnen tientallen minuten een uitstap maken naar bijvoorbeeld Rotterdam, Den Haag of Delft.

Voor je de zee, achter je de duinen en links het fantastische uitzicht op de Nieuwe Waterweg, dé toegangspoort voor onze wereldhaven Rotterdam vanaf de Noordzee. Van prachtige zeilboten, complete booreilanden tot de grote containerschepen, en alles gewoon te aanschouwen vanaf je eigen terras.

Op vakantie gaan met kinderen in de Beach Villa’s zal resulteren in ‘ouderwets spelen’. De dagen zullen voorbij gaan als ‘blote voeten dagen’ in de zomer, maar ook in de winter kunnen ze volop schelpen verzamelen, zandkastelen bouwen en strand-vrienden maken. En natuurlijk bij mooi weer eindeloos water plezier. En dat terwijl u zich kunt installeren op de luie strandstoelen of ligbedden.

Om het nog relaxter te maken wordt de bagage van de gasten van de Beach Villa’s naar het strandhuis gebracht, bij aankomst en het vertrek. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een gourmetarrangement, een compleet ontbijt of elke morgen verse broodjes te bestellen. Alles met een glimlach voor u geregeld bij de knusse receptie direct achter de duinen.

De strandhuizen zijn geschikt voor een verblijf voor 4 tot 6 personen; er zijn op de eerste verdieping twee slaapkamers met elk twee heerlijke bedden en daarnaast is het mogelijk om nog met twee personen op de slaapbank te slapen.

Een volledig uitgeruste keuken (zelfs met een stamppotstamper!) voorzien van magnetron, oven en vaatwasser maakt het samen met de luxe badkamer (met regendouche!) helemaal af. Een verblijf in een ‘strandhuisje’ kan hier met recht een verblijf in een strandvilla genoemd worden. Een unieke ervaring waarbij u elke dag opnieuw alle dagjes strandmensen al voor bent geweest bij het begroeten van de zee en waarbij u ze ’s avonds met veel plezier weer uitzwaait om te zien hoe ze bepakt en bezakt in verhitte auto’s weer huiswaarts keren. U blijft gelukkig en bevoorrecht achter samen met het strand en de zee…

Landal Beach Villa's Hoek van Holland

Zeekant 125

3151HW Hoek van Holland

088 160 61 00

www.landal.nl/hoekvanholland

 

Uit de editie van

april 2018

Lente