Salon Cosmetics

Salon Cosmetics

Eerste Nail Experience Center van Europa in Rotterdam

 

SalonCosmetics  is al ruim 25 jaar importeur van high-end salonproducten. Alles om nagels te maken en mooier te maken is verkrijgbaar bij SalonCosmetics in de Spaanse Polder. Saloneigenaren en nagelstylistes (in opleiding) kunnen hier in een professionele omgeving kennis maken met Amerikaanse topmerken zoals YoungNails, Sparitual en Caption.

 

Experience Center

Begin september was het zover: het Experience Center bij Importeur SalonCosmetics is officieel geopend. Het Center is niet alleen een onderdeel van de dienstverlening naar beauty- en nagelsalons, maar ook voor liefhebbers en kenners van nagellak die willen kennismaken met de ‘superlak’ Caption. Ook consumenten zijn dus welkom, maar dan na telefonische afspraak. Zowel salons als consumenten kunnen snel even langsgaan om ‘live’ deze Experience te ervaren.

 

Het nieuwe nagellakken

Snel nog even je nagels lakken voordat je de deur uitgaat, of snel je nagels nog even lakken net voor het slapen gaan en achteraf spijt hebben dat je de lak niet langer hebt laten drogen? Met de unieke nagellak van Caption is dat verleden tijd. Door de LacQ³-technologie is Caption binnen enkele minuten touch-dry. De lak is intens gepigmenteerd, waardoor je maar 1 laagje nodig hebt en je nagels blijven met een gellook tot wel 9 dagen mooi. En wil je een andere kleur? Je verwijdert de nagellak heel eenvoudig met een nagellak remover. Het creëren van de gellook doe je met Caption nu dus heel makkelijk thuis. 

 

You’re invited

Emmy, al meer dan 25 jaar leverancier voor salons in de Benelux, is super enthousiast over Caption. Daarom nodigt zij alle lezers van Brand New Magazine, ook als je geen salon hebt, van harte uit voor een gratis lakbehandeling in het mooie, nieuwe Experience Center. Dus maak snel een afspraak per e-mail onder vermelding van ‘BNM’. Caption direct bestellen? Dat kan via www.caption.nl . 

 

Opleidingsinstituut

SalonCosmetics behuisd ook hét grootste en meest gerenommeerde opleidingscentrum van Rotterdam op het gebied van nagelstyling, hand- en nagelverzorging. Aan de Kiotoweg 148 , direct om de hoek, is een opleidingscentrum voor manicures en nagelstylistes gevestigd. Ben je van plan om zelf nagelstyliste te worden? Geen gek idee, want het is een creatief en winstgevend beroep.  Ga dan eens langs tijdens de informatieavonden (iedere 1e en 3e maandagavond van de maand om 19.00 uur).

 

Caption Experience Center

Sydneystraat 158,  Rotterdam

T 010 245 9003

www.caption.nl

SalonCosmetics Opleidingen

Kiotoweg 148,  Rotterdam

 

Uit de editie van

oktober 2018

Herfst