Life's a journey

    Life's a journeyLife's a journey

De zoektocht naar de beste brandy bleek een waar avontuur. Het bracht rooster & Wolf in het franse Cognac, waar brandy wordt gecree╠łerd zoals een ware ‘eau de vie’ hoort te zijn: krachtig, maar soepel om te drinken.

StOeR karakter

Het stoere karakter dankt rooster & Wolf aan de authentieke bereidingswijze. Samen met de vierde generatie meester-distilleerders worden de beste druiven geselecteerd en de spirit op oorspronkelijke wijze tweemaal gedistilleerd in koperen potstills, waarna het rijpingsproces wordt voltooid in nieuwe en oude eikenhouten vaten.

De liefde voor brandy werd rick van der Wolf, eigenaar-bedenker van rooster & Wolf, met de paplepel ingegoten. opa en vader waren echte brandyliefhebbers en als kleine jongen nipte hij stiekem mee van deze drank. Later bleek dat brandy nauwelijks verkrijgbaar was in bars en restaurants. en als het er al was, bleek de kwaliteit vaak erg laag. ‘Dat kan anders!’, dacht rick. 

 

 

Met rooster & Wolf is brandewijn nieuw leven in geblazen. Bij deze drank hoort een stijl- volle es, met een subtiel eerbetoon aan vader en opa, en een natuurlijke uitstraling. Van rooster & Wolf ne brandy kan op vele manieren worden genoten: puur, als mixer of in een cocktail.

en er is nieuws! Want rooster & Wolf is nu ook in geschenkverpakking en miniatuurfor- maat verkrijgbaar. 

Uit de editie van

november 2017

Herfst