Re-PREDATOR, het natuurlijke alternatief voor energie drankjes.

Re-PREDATOR, het natuurlijke alternatief voor energie drankjes.

Energy drinks kunnen serieus gevaarlijk zijn vooral voor kinderen jonger dan 16 jaar, zwangere vrouwen en mensen met een hoge bloeddruk of diabetes. In Nederland pleitten kinderartsen zelfs voor een verkoopverbod aan jongeren. Predator biedt een natuurlijk alternatief.

Predator is niet te vergelijken met andere dranken en valt in een nieuwe categorie: endurance. Endurance is de kracht om ondanks vermoeidheid of tegenslag, toch door te gaan. Predator Endurance® bevat botanische extracten en zgn. superherbs. Volgens de traditionele Chinese geneeskunde is dit een unieke groep ook wel adaptogenen genoemd. Deze zorgen ervoor dat het lichaam zich makkelijk aan kan passen aan veranderende omstandigheden (adapt) en beter kan presteren.

The next generation
Energiedrank is tegenwoordig een echte hype onder jongeren, maar de meeste jongeren zijn helaas nog niet voldoende op de hoogte van de gevaren van deze drankjes. Vaak wordt er gedacht dat ze een energieboost krijgen na het nuttigen van een energiedrank, maar in plaats van een positieve energieboost ondervindt vooral de jeugd juist meestal negatieve gevolgen. Moeilijk in slaap vallen, oververmoeidheid, slechte concentratie, toename van het stresshormoon en hyperactiviteit zijn slechts enkele bijwerkingen uit een lange lijst.

Re-think your drink
Predator kent geen bijwerkingen. De drank bevat vitamines, elektrolyten, superherbs en antioxidanten die ervoor zorgen dat er balans is. Geen heftige pieken en dalen in prestaties maar juist wel betere concentratie, minder stress en een perfecte hydratatie. Een veilige suikervrije drank perfect geschikt voor onze jeugd. Predator is ontwikkeld in samenwerking met een team van foodtechnologen en aan de hand van jarenlang wetenschappelijk onderzoek. Predator is gebaseerd op de Chinese en Ayurvedische tradities, waarbij gestreefd wordt naar de perfecte balans tussen lichaam en geest. Predator zorgt ervoor dat men door het te drinken juist gezonde stoffen binnen krijgt met een positief effect op zowel lichaam als geest. Predator is de 100% natuurlijke energieboost zonder kunstmatige kleur-, smaak- of zoetstoffen en vooral ook zonder calorieën. Het is sprankelend water met vitamines en superherbs. Een ideale natuurlijke pep!

Over predator 
Predator is de naam van een spectaculaire nieuwe energy drink. De zussen Natasha en Bianca de Jong zorgen hiermee voor een ommezwaai in de markt van enrgiedrankjes. Energie drankjes zijn ongekend populair. Helaas zijn ze vaak niet erg gezond. Je ziet dan ook dat deze steeds vaker in ban gedaan worden op bijvoorbeeld scholen, sportclubs en andere plaatsen waar vooral jonge mensen komen. 

Uit de editie van

juli 2018

Zomer