Passie Voor Keukens

Passie Voor Keukens

Passie voor keukens

 

Volgend jaar september bestaat Dekkers Keuken Centrum Rijswijk alweer 50 jaar. Bedrijfsleider Michel Smit, het gezicht van de winkel, denkt dat het succes van deze, grote keukenzaak te danken is aan de snelle levertijden, de persoonlijke aandacht van zijn team en de ontiegelijke keuze aan keukens.  

 

Smart Collection

Doordat Dekker Keukens rechtstreeks en grootschalig bij de fabrikanten in Duitsland en Italië inkoopt, kunnen ze zeer concurrerende prijzen bieden. Daarnaast vind je hier het Nederlandse, handgemaakte Mereno en Riverdale. Sinds een jaar verkopen ze ook hun eigen budgetvriendelijke ‘Smart Collection’ met wel 100 verschillende kleuren deuren in 1600 kleuren. Naast keukens zijn hier ook alle apparatuur merken vertegenwoordigd. Zoals de nieuwste collectie Bosch, Siemens en Neff met hele aantrekkelijke acties. En de keuze aan verschillende materialen keukenbladen van Cosentino in composiet en het nieuwe materiaal Dekton is ook oneindig.

 

Jouw droomkeuken

Via de website krijg je al een aardige impressie van hun keukens, maar in de showroom komen de keukens pas echt tot hun recht. Ga snel eens langs, om je onder het genot van een kopje heerlijke koffie uitgebreid te laten informeren over de nieuwste snufjes, trends en beproefde technieken. Voor ieder budget en iedere ruimte hebben zij de perfecte keuken,  hun ervaren adviseurs schaven net zolang aan het ontwerp tot jij tevreden bent. Heb je je keus gemaakt? Na een levertijd tussen de 4 en 10 weken installeert Dekkers Keuken eigen (de)montage team -met stukadoors, schilders en loodgieters- jouw droomkeuken.

 

Dekkers Keuken Centrum

Herenstraat 11-19, Rijswijk

T 070  390 12 39

www.dekkerskeukencentrum.nl

Uit de editie van

oktober 2018

Herfst