Passie voor interieur

Passie voor interieur

Smaak is een kwestie van emotie en gevoel. Je kunt je geld maar één keer uitgeven, dus waarom impulsaankopen voor je huis doen als je ook advies kunt krijgen van hét adviesbureau dat er verstand van heeft? Wiesa Styling geeft persoonlijk advies “er moet wel een klik zijn met de klant en het pand, anders kunnen wij de opdracht niet uitvoeren” en combineert dat met kennis van materialen, meer dan 25 jaar ervaring, originaliteit en passie voor het vak.

Persoonlijk stylingadvies

Evelien en Wiesa maken van jouw huis een thuis, gewoon waar jij je prettig en comfortabel voelt. Het is een totaal concept, boordevol smaak en emotie. “Het stylen en kleurconcept zit in je genen, dat kan je niet leren”. Ze komen graag bij je thuis, op kantoor of in het restaurant langs om de sfeer te proeven. Wiesa Styling werkt volgens gevoel en creëert daarbij een interieur dat praktisch is, maar met jouw eigen persoonlijke stijl. Ze visualiseren het totale plaatje, zodat jij jouw wensen kan zien. Daarna kies je voor alleen advies, zoals je eigen meubelen met een paar aanpassingen,  een totaal nieuw interieur of je kan alles heel fijn uit handen geven. “Het mooiste compliment is dat klanten na een paar jaar bellen, omdat ze nog zo blij zijn met hun interieur, maar graag advies willen voor een nieuwe eetkamertafel met stoelen. Of dat een nieuwe klant belt, omdat ze via via hebben gehoord dat ze bij ons moeten zijn”. De kwaliteit, het persoonlijke advies, de styling en de afwerking tot in details is echt het visitekaartje van Wiesa Styling.

Totaalconcept voor ieder budget

Wiesa Styling heeft net deze geweldige bungalow (voor-en na foto) totaal gerenoveerd, zet de laatste puntjes op de herinrichting van een kantoor en geeft een restaurant een complete make-over. Naast totaalconcepten voor particulieren en bedrijven, geven ze ook op maat gemaakt advies over het gebruik van materialen, meubels, accessoires en het creëren van de juiste indeling d.m.v. een 3-tekening tekening. Dus ben je toe aan een frisse wind door je appartement of villa in Nederland of wereldwijd? “We geven advies voor ieder budget, groot en klein”. Een gesprek bij je thuis of op kantoor en een op maat gemaakt stylingadvies heb je al vanaf €250.

Wiesa Styling

Hoflaan 23, 's-Gravenzande

T 0174 61 43 00

www.wiesastyling.nl

 

Uit de editie van

november 2019

Winter