Pakkend Goed

Pakkend Goed

Verhuisbedrijf C. van Dijk is al 90 jaar een begrip in de wereld van verhuizingen en opslag in de regio Berkel en Rodenrijs, Hillegersberg, Rotterdam, Delft en Drechtsteden. Eigenaar Silvia (kleindochter van de oprichter) zorgt samen met een heel team dat elke verhuizing en/of opslag een succes wordt!

C. van Dijk verhuizingen is een bedrijf met structuur en dat merk je direct. Als erkend verhuisbedrijf maken ze van verhuizen een gebeurtenis waar zij op een hele vakkundige manier zoveel mogelijk ontzorgen. Bij verhuizingen van particulieren en bedrijven komt er veel meer kijken dan alleen een verhuiswagen. Het gaat ook om de gehele organisatie en de mogelijkheid te bieden om alles te laten inpakken. En op de plaats van bestemming ook alles weer zorgvuldig uit te pakken. De klant kan er zelfs voor kiezen om Van Dijk Verhuizingen ook de woning naar wensen weer helemaal in te richten. Het komt zelfs weleens voor dat de klant niet eens aanwezig is en ze alles van A tot Z laten demonteren en monteren door onze professionals.“Soms moet alles razendsnel en bij senioren wordt zo’n proces aangepast zodat verhuizen geen opgave wordt. Daarom hebben we verschillende verhuizers binnen ons team die specifiek op een bepaalde opdracht worden gezet. Ook voor bedrijfsverhuizingen zijn wij het adres.”

Complete verhuizing & Opslag 

Het komt ook voor dat mensen of bedrijven hun eigendommen willen opslaan voor een korte of langere periode. De verhuiscontainer biedt dan uitkomst deze komt op het adres waar de spullen staan en alles wordt ingeladen. ingepakt en afgesloten met een slot. De opslagvoorzieningen waar de afgesloten containers worden bewaard voldoen aan de strengste eisen op het gebied van brandveiligheid en inbraakpreventie. De verhuiscontainer blijft in opslag voor een scherp tarief totdat deze wordt opgeroepen. Bedrijven kunnen ook gebruik maken van de opslag met vele mogelijkheden. Voor complete verhuizingen en/of opslag zoals een archief van een administratiekantoor of de winterbanden van een autobedrijf, alles wordt hier goed bewaard. Is je interesse gewekt dan maken ze graag een offerte op maat en dat pakt vast goed uit.

C. van Dijk Verhuizingen B.V.
Veilingweg 22
Berkel en Rodenrijs
010 511 70 89
www.vandijk-verhuizingen.nl

Uit de editie van

september 2017

Herfst