Outdoor Summer Fair

Outdoor Summer Fair

Outdoor Summer Fair

Een van de mooiste evenementen in onze regio is de Outdoor Zuid-Holland in Strijen. Het event bestaat al meer dan tien jaar en is uitgegroeid tot een begrip in de paardensport, maar biedt nog veel meer dan dat met de grootste fair ‘The USA American Dream’ op een fantastisch landgoed. Blok 15 t/m 17 juni vast in je agenda en reserveer je tickets op tijd!

Voor de paardenliefhebbers: Tijdens de driedaagse komen de disciplines springen en dressuur aan bod in alle startrubrieken. Voor de beginnende ruiter in de Bixie klasse is er aandacht, maar ook voor de hoogste klassen van het springen. Met verschillende arrangementen voor bezoekers kun je hier elke dag genieten vanaf een zonnig terras van de mooiste paardensport!

USA Summer Fair

Het landgoed Strijen trekt met Outdoor Zuid Holland jaarlijks bijna twintigduizend bezoekers. En dat is niet voor niets. Op 16 & 17 juni 2018 waan je je in echte Amerikaanse sferen tijdens de USA Summer Fair met culinaire foodtrends, USA cars & bikes, live music, de hipste gadgets, shoppen, foodtrucks & meer én een exclusief paardensport evenement. Kom & ontdek deze American Style twee-daagse met exclusief geselecteerde exposanten waar genieten, shoppen, & inspiratie voor jong & oud centraal staan. Het gehele landgoed wordt omgetoverd naar heerlijke Amerikaanse invloeden. Kom & geniet van alles wat Amerika te bieden heeft. Bikes, cars, & Rock & Roll. Een parade van Caddilac, Corvettes, Chevrolet, Oldsmobile, Harley Davidson, Indian, diverse standhouders, American food & drinks; you name it; het is er! Live muziek & entertainment van 11:00 tot 18.00u in de grote tent door niemand minder dan Big Caz & the Bobs en The Magic Strangers.

Sfeerpleinen

Laat je verrassen op de verschillende sfeerpleinen die alle mannen, vrouwen & kinderharten sneller doen kloppen en geniet alsof je op een korte vakantie bent met vrienden & familie! Proef de 'American Style' op ons terrein met een waanzinnige parade van bloedmooie Amerikaanse auto's, motoren en trucks.

 

Meer weten of tickets reserveren? Kijk op www.outdoorzuidholland.eu.

 

Uit de editie van

april 2018

Lente