Mirror of Beauty

Mirror of Beauty

MYSC parfumerie is verhuisd en heeft haar nieuwste Beauty Hotspot van Nederland geopend op een gloednieuwe en grotere locatie in Rhoon, net om de hoek van waar zij al ruim 8,5 jaar gevestigd waren. En geloof ons, van deze full-beauty-experience-store gaat je (beauty)hartje sneller kloppen. Binnen hun nieuwe beauty concept vind je onder andere een exclusieve Chanel corner, waarvan zij de enige zelfstandige parfumerie in Nederland zijn, vol met bijzondere edities en nieuwigheden.  

New Beauty Concept

Elise Roobol, oprichtster van MYSC parfumerie, heeft dit nieuwe beautyconcept volledig uitgedacht met haar zus Carolien. “Wij wilden iets creëren dat ons onderscheid van de doorsnee cosmetica winkels. Een nieuwe beauty wereld, waarin verschillende concepten bij elkaar worden gebracht onder één dak en het daardoor een ultieme shop-experience voor onze klant is”, aldus Elise. “Met ons team van 8 dames brengen wij onze kennis en advies over. Wij creëren de ‘mirror of beauty’, waarbij we de spiegel voor onze klanten houden om hun eigen schoonheid te laten zien én te onderstrepen door middel van tools uit ons mooie assortiment”, vertelt Carolien.

Bij The BrowBar kun je je wenkbrauwen laten shapen met de producten van The BrowGal. Aan de bar kun je heerlijke parfums ervaren onder het genot van een cappuccino, heerlijk glaasje champagne of een sapje van Sapbar Sajoer. In de beauty cabins kun je genieten van de heerlijkste en tevens meest resultaat gerichte beautybehandelingen voor je gezicht en lichaam. Dit alles maakt het nieuwe concept tot een feestje om te shoppen.

Online

Naast deze fysieke Beauty Hotspot in Rhoon heeft MYSC ruim 7 jaar geleden ook haar Online Beauty concept geopend, www.mysc.nl, waarop je de meest luxueuze prestige merken vindt met een aanbod van ruim 80 merken en zij daar inmiddels heel Europa mee bedienen. “Met trots kunnen wij zeggen dat wij het grootste assortiment in Nederland aanbieden van onder meer niche parfums van de merken Montale en Mancera. De keuze binnen ons totale aanbod is enorm en zeker daarom staan zowel in de parfumerie als online onze vakkundige en goed getrainde specialisten klaar om onze klanten te voorzien van het beste advies.”

MYSC breidt uit!

Elise sluit af met een primeur: “Medio maart 2020 openen wij de deuren van onze tweede Beauty Hotspot van Nederland in het centrum van Rotterdam op de Meent. We hebben altijd al naar Rotterdam gewild, maar hebben geduldig gewacht op het juiste moment en de juiste plek, en die hebben we nu gevonden.”

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen? Check dan www.mysc.nl of volg MYSC op social media #myscparfumerie

MYSC Parfumerie

Dorpsdijk 149

3161 CA Rhoon

T 010 501 15 41

www.mysc.nl #myscparfumerie

Uit de editie van

november 2019

Winter