MedCos Beautyboosters

MedCos Beautyboosters

Kees Jaap van der Kamp is directeur eigenaar van MedCos Skinsolutions, een Nederlands bedrijf dat hoogwaardige apparatuur voor huidverbetering, definitieve ontharing en vetbevriezing ontwikkelt en aan gespecialiseerde salons levert. Hij vertelt dat de winter de ideale periode is om je huid een “Beautyboost” te geven.

Strak in je vel 

Het bedrijf constateerde de afgelopen jaren een toename naar de vraag voor non-invasieve behandelingen (behandelingen zonder snijden) en constateerde dat de kwaliteit van de bestaande apparatuur verbeterd kon worden. MedCos heeft een erg grote ontwikkelingsafdeling, luistert heel goed naar de wensen/ behoeften van haar afnemers en diens klanten en vertaalt deze naar haar apparaten. Zoals bijvoorbeeld bij  de ontwikkeling van de Body-Wizard Duo, een cryolipolyse techniek voor de verwijdering van vetcellen middels lokale bevriezing. “We hebben een eigen apparaat ontwikkeld waarmee vetcellen heel snel en veilig bevroren kunnen worden. Tijdens de ontwikkeling hebben wij veel aandacht aan de opzetstukken besteed zodat ze beter op het lichaam passen. Tevens hebben wij een thermage functie aan de behandeling toegevoegd. Door de vetcellen eerst heel warm te maken, en daarna heel snel te koelen, gaat de afbraak van de vetcellen nóg sneller. Door onze ervaring en kennis sluit de apparatuur precies aan bij de behoefte van de salons en de consument. Wij streven dan ook altijd naar de hoogst haalbare resultaten.”

Anti-aging

De MedCos MicroSkinPolish is hét anti-aging apparaat voor je gezicht en decolleté. Deze methode combineert 3 behandelingen in 1 en geeft vrijwel direct resultaat. De behandeling wordt gestart met microdermabrasie, een peeling met microkristallen die de oude en dode huidcellen verwijdert, waardoor je huid beter in staat is om voedende ingrediënten op te nemen. Daarna vervolgen wij de behandeling met de koud laser in combinatie met Hyaluronzuur. Deze stap geeft de cellen een boost om weer optimaal te gaan functioneren en zorgt ervoor dat fijne lijntjes zullen vervagen/ verdwijnen. De derde en afsluitende stap is een verwarmende, polijstende massage met de Polishing Stick. Deze wordt uitgevoerd met een actief serum van vitaminen, antioxidanten, een speciale olie én een SPF waardoor je niet alleen stralend maar ook beschermd de salon verlaat. Door de combinatie van deze drie behandelingen in één wordt de huid zowel van de buitenzijde als de binnenzijde gestimuleerd.

Glad en egaal

Vooral in de zomer wil je graag een gladde huid zonder haartjes of ontsierende stoppeltjes,  de winter is de perfecte tijd om daar werk van te maken. “Wij hebben de MedCos IPL (Intense Pulsed Light) ontwikkeld waarmee je in twintig minuten je hele benen kan laten ontharen. Dat is een groot verschil met de andere apparaten welke op de markt zijn, waarbij je voor het ontharen van de benen zeker een uur op de behandelstoel moet liggen. Er worden intensieve lichtpulsen gegeven die het haarzakje vernietigen. Aangezien er meerdere behandelingen benodigd zijn voor een optimaal resultaat is de winter de perfecte periode om ermee te starten”.

Ben je, net als wij, enthousiast geworden? Kijk op medcosskinsolutions.nl voor een van de 800 MedCos salons bij jou in de buurt.  

Uit de editie van

november 2019

Winter