Liefde voor bladen maken

Liefde voor bladen maken

Vol trots introduceer ik mijn “Brand New Magazine”

Marjolein Entrop is een bekend gezicht voor vele mensen in Zuid-Holland. Als bladenmaker introduceert ze vol trots nu haar BRAND NEW MAGAZINE. Ze vertelt exclusief in deze allereerste editie het verhaal achter het ontstaan van dit bijzondere initiatief. 

“Mijn liefde voor bladen maken is ontstaan toen ik werkte bij het magazine VT Wonen dat wordt uitgegeven door Sanoma. Als account manager voor adverteerders kom je natuurlijk altijd op bijzondere plekken in de stad. In de Haagse binnenstad zag ik op de Denneweg in een mooie winkel ooit het Lourens J.C magazine voor het eerst. Kort daarna ben ik zelf dit blad als franchisenemer gaan uitgeven in Rotterdam. Op het moment dat ik de regio Den Haag er bij kon voegen heb ik mijn kans gepakt en de editie Lourens J.C magazine Zuid-Holland was een feit. Zestien jaar lang heb ik vol enthousiasme samen met mijn adverteerders deze titel groot gemaakt in deze regio en nu is het tijd voor iets heel nieuws: BRAND NEW MAGAZINE”

Passie

“Dit is nog maar het begin van een glossy magazine waarin we met alle zorgvuldigheid en vormgeving een eenheid willen creëren vol met hotspots, bijzondere verhalen van ondernemers en mooie redactie aangevuld met spraakmakende items op het gebied van ‘Fashion, Travel, Food, Cars, Art, Beauty, Interior, Real Estate, Jewels and Boats.’ Ik wil me natuurlijk met al mijn passie onvoorwaardelijk blijven inzetten om iedere editie weer een bijzonder BRAND NEW MAGAZINE te realiseren.Samen gaan we er iets moois van maken!”

Gunfactor 

“Natuurlijk heb ik als echte bladenmaker altijd de intentie gehad om helemaal zelfstandig een eigen magazine uit te geven. Het niet meer gebonden zijn aan knellende regels en om als uitgever vrij te zijn, dit geeft mij de mogelijkheid datgene te maken wat ik voor ogen heb. Met deze gloednieuwe glossy kan ik net die extra stap maken. Nog meer kan ik betekenen voor mijn adverteerders met mijn BRAND NEW MAGAZINE. Mijn kracht ligt denk ik vooral in het feit dat ik oprecht geïnteresseerd ben in mensen. Er ontstaan dan vooral open gesprekken met de mensen met wie ik samenwerk. Het gaat erom te ontdekken waar de opdrachtgever behoefte aan heeft en op welke wijze Brand New Magazine daar invulling aan kan geven en een mooi tijdschrift voor de lezer te maken. Mensen hebben vertrouwen in mij en in hetgeen  wat ik doe. In de toekomst wil ik nog veel meer dan alleen een magazine uitgeven, ik heb grote plannen maar nu eerst dit.”

Vertrouwen & Support

Ik ben zo dankbaar voor het volledige vertrouwen en de ongelofelijke support die ik heb gekregen van de mensen om mij heen. Zij hebben het mede mogelijk gemaakt dat ik nu de uitgever ben van BRAND NEW MAGAZINE. Ik heb een bijzonder team mensen om mij heen verzameld die allemaal in hun eigen vakgebied hun steentje hebben bijgedragen aan het ontstaan van dit magazine. Het is plotseling heel snel gegaan. Binnen mijn bestaande netwerk heb ik mijn trouwe relaties inmiddels geïnformeerd en mijn nieuwe titel wordt meteen omarmd! Dat is fantastisch nieuws want dankzij mijn adverteerders is er een BRAND NEW MAGAZINE! 

Entrop Promoties
Marjolein Entrop
Uitgever BRAND NEW MAGAZINE
010 5118705 / 06 51 83 6051
marjolein@brandnewmagazine.nl
www.brandnewmagazine.nl

Uit de editie van

oktober 2017

Herfst