Kwalitatieve mondzorg

Kwalitatieve mondzorg

SB Tandartsen Lansingerland

We zijn allemaal wel eens bang voor de tandarts, toch? Bij SB Tandartsen is dat niet nodig, want het team creëert, heel fijn, een vertrouwensband met de patiënten zodat deze stress in de meeste gevallen voorkomen wordt.

Kernwaarden

Praktijkhouder tandarts Drs. Sherry Baghbani vertelt dat ze samen met andere medici een vragenlijst heeft ontwikkeld voor angstbegeleiding. “We vullen samen met de patiënt een vragenlijst in en stellen vervolgens aan de hand van die gegevens een stappen- en behandelplan op.” Aan de hand van dit stappen- en behandelplan, begeleiden wij vervolgens de angstige patiënten om de eerste stap te zetten naar de tandarts. Daarnaast bieden we ook tandartsbehandelingen onder narcose aan”. Een hechte vertrouwensband, volledige transparantie en betrokkenheid zijn dan ook de kernwaarden in de praktijk in Den Haag en hun nieuwste, moderne praktijk in Lansingerland. Ook hebben ze grote affiniteit met kinderen. Vanaf twee jaar zijn zij van harte welkom om ze te laten wennen aan de praktijk en de tandarts. Kinderen tot 18 jaar zijn overigens meeverzekerd in iedere basisverzekering (met uitzondering van orthodontie).

Behandelingen en preventie

Het professionele team van twee tandartsen, drie preventieassistenten, twee paro-preventieassistenten, een mondhygiënist en 3 tandprothetici stelt het belang van de patiënt voorop. Bij SB Tandartsen ben je voor zowel cosmetische en esthetische tandheelkunde, tandprothese, kroon- en brugwerk, wortelkanaalbehandelingen en natuurlijk de periodieke controle in goede handen. Voorkomen is altijd beter dan genezen, dus preventie staat in beide praktijken bovenaan. Want goede voorlichting, advies en poetsinstructie zijn van essentieel belang om het gebit in goede conditie te houden.

SB Tandartsen Lansingerland
Noordeindseweg 116
Berkel en Rodenrijs
010 210 98 45
www.sbtandartsen.nl

Uit de editie van

maart 2019

Lente