INK Hotel Amsterdam lanceert 'Inspired by Her'

INK Hotel Amsterdam lanceert 'Inspired by Her'

INK Hotel Amsterdamlanceert ‘Inspired by Her’

Concept biedt vrouwen service op maat in MGallery-hotels

 

Elke vrouw is anders, net als elk MGallery-hotel. Omdat vrouwen de hotelketen inspireren, wil MGallery vrouwen inspireren, door een aantal services te bieden die inspelen op de wensen van vrouwen. In Nederland is dit concept op donderdag 8 maart - tijdens Internationale Vrouwendag - gelanceerd in INK Hotel Amsterdam met een exclusief damesdiner.

Vier inspirerende vrouwen gaven op 8 maart (Internationale Vrouwendag) het startschot van het MGallery-concept ‘Inspired by Her’. INK’s General Manager, Jolanda Sadni Ziane, nodigde drie inspirerende vrouwen uit om dit concept feestelijk te lanceren. De samenwerkingen met Hélène Jaeger-Defaix, Annelies Damen en Valentijn de Hingh vertegenwoordigen drie verschillende pijlers: respectievelijk culinair, kunst en muziek. Jaeger-Defaix is eigenaar van meerdere wijngaarden in de Bourgogne met Premier Cru status. Haar biologische rode en witte wijnen hebben meerdere medailles, onderscheidingen en eervolle vermeldingen gekregen. Vanwege de samenwerking zijn er verschillende wijnen van Jaeger-Defaix op de kaart opgenomen. De Nederlandse fotograaf Annelies Damen reist voor haar fotografie de wereld over. Centraal in haar foto’s staat de vrouw en haar omgeving of verhaal. Tot en met 8 april is de expositie van Damen in INK Hotel Amsterdam te zien. Valentijn de Hingh is een Nederlands(e) model, columniste en DJ. De Hingh werd bekend door de documentaire Valentijn waarin de transitie van man naar vrouw negen jaar werd gevolgd. Zij trad op als DJ. De lancering van het concept vormde een startschot van de vele uitingen die Inspired by Her vormgeven. Naast de omlijsting met culturele en culinaire uitingen, biedt INK Hotel ook dagelijks services die laten zien dat het hotel echt ‘Inspired by Her’ is.

Service op maat

Omdat vrouwen een steeds groter deel van de bezoekers van luxe hotels uitmaken*, wilde MGallery weten wat vrouwen verwachten van hun verblijf in een luxe hotel. Daarom zette de keten een onderzoek onder bijna 3.000 participanten op. De belangrijkste punten die hieruit naar voren kwamen, zijn: • Vrouwen voelen zich graag veilig en op hun gemak in een hotel; • Vrouwen voelen zich beter wanneer zij op een passende manier welkom worden geheten en er oplossingsgezind met hen mee wordt gedacht; • Vrouwen vinden het belangrijk dat er een gezond, gebalanceerd en gevariëerd food & beverage- aanbod is. Op deze wensen speelt MGallery in door bij aankomst een overzicht van alle services en extra’s aan te bieden, zodat de gast weet wat zij mag verwachten tijdens haar verblijf. Daarnaast mag zij kiezen in welke kamer zij qua grootte en locatie in het hotel wil overnachten. Dit - vanzelfsprekend - naast persoonlijke services zoals een badjas en slippers in de juiste maat, een spiegel over de gehele lengte, hangers voor een rok en de mogelijkheid om echt goede panty’s, manicure kits of body producten te gebruiken.

Over INK Hotel

INK Hotel Amsterdam MGallery by Sofitel is een luxury boutique hotel en dankt haar naam aan de rijke geschiedenis van het gebouw waarin vroeger de Nederlandse krant ‘De Tijd’ was gehuisvest. De 3 thema’s: ‘Stories, INK & Time (krant ‘De Tijd’)’ spelen de hoofdrol bij INK Hotel Amsterdam. Dit komt terug in het interieur, het personeel en de diverse faciliteiten. Het restaurant PRESSROOM is het bruisende hart van het hotel. Ook organiseert INK verschillende events zoals pINK, als aftrap van de Amsterdamse Gay Pride. INK Hotel maakt deel uit van AccorHotels en MGallery by Sofitel.

www.Ink-Hotel-Amsterdam.com

Over MGallery by Sofitel

De meer dan 90 boetiekhotels van MGallery wereldwijd vertellen ieder een eigen verhaal. De stijlvolle vestigingen inspireren reizigers die nieuwsgierig zijn naar de wereld om zich heen. Elk hotel is als een poort naar een andere wereld: een vervlogen tijdperk, verscholen oase van rust of een spectaculair natuurlandschap. De MGallery-vestigingen, onderdeel van AccorHotels, verwelkomen gasten in onder andere Amsterdam, Bangkok, Melbourne, Parijs, Rio di Janeiro en Vietnam. AccorHotels biedt unieke ervaringen in ruim 4.200 hotels, resorts en woningen en ruim 10.000 privé-huizen in meer dan 95 landen.

www.Mgallery.com

 

INK HOTEL
Nieuwezijds Voorburgwal 67
Amsterdam
020 627 5900
www.ink-hotel-amsterdam.com

Uit de editie van

april 2018

Lente