Haal meer uit je verlichting

Haal meer uit je verlichting

Haal meer uit je verlichting

 

Edisons Verlichting is al meer dan 50 jaar een familiebedrijf waar echt alles om verlichting draait. Van licht klassiek tot hypermodern en strak design, niet trendvolgend maar trendsettend. Het professionele team van eigenaar Roger van Bukel weet precies wat licht met de sfeer in huis en op kantoor kan doen.

 

Edisons Verlichting heeft wel duizenden lampen in het assortiment voor in de huiskamer, keuken, slaapkamer, badkamer, kantoor of buiten- en tuinverlichting. Natuurlijk in gewone (halogeen)verlichting als LED/RGB-verlichting. Maar ook voor aanverwante producten zoals lampen en bijpassend schakelmateriaal ben je hier aan het goede adres. Zelfs voor het restaureren van oude lampenkappen.

 

Lampenkappen

Heb je een bepaalde lamp in gedachten of wil je een bepaalde lamp in een andere kleur of maat? In hun eigen atelier maken ze alle mogelijke maten, vormen en kleuren. Zowel strakke plakkappen als met de hand genaaide plooikappen, de lampenkap met gesloten onderkant, of de laatste trend: lampenkappen met fotoprint. Zo ontstaat dé lamp die net die sfeer brengt waar jij naar zoekt.

 

Zakelijk

De eigen ontwerpstudio van Edisons verlichting ontwerpt en voert lichtplannen uit voor onder andere nieuwbouwprojecten, theaters, kantoorunits, showrooms, musea en restaurants. Zodat de verlichting een commerciële meerwaarde heeft en de sfeer geeft, die je graag wilt uitstralen.

Haal dus meer uit je verlichting en ga snel eens langs, want hier heb je werkelijk alles onder één dak.

 

Edisons Verlichting

Wagenstraat 116

2512 BA Den Haag

Telefoon 070 360 06 94

www.edisons.eu

Uit de editie van

oktober 2018

Herfst