Grand Salon

    Grand SalonGrand Salon

Het is een onverwachte parel aan de rand van de Rotterdamse binnenstad met haar spectaculaire skyline. Grand Salon is de plek waar al dertig jaar Franse elegantie samensmelt met gastvrijheid, creativiteit en pure ambacht.

Het duo Willem van der Lugt en Hedwich Vigelandzoon zijn trots op het team dat vernieuwing en trends feilloos weet te mixen met de authentieke ambachtelijke waarden van ons beroep.

Een top team van twaalf professionals die van mooi ,glanzend en gezond haar houden en weten dat creativiteit niet gelijk staat aan extreem, maar in de tomeloze artistieke flexibiliteit om een unieke look te creëren die bij elke gast past. Een team waarbij de meesten tussen de 5 en 20 jaar werkzaam zijn en stuk voor stuk hebben gekozen om in een specifieke techniek te excelleren. De ene is meesterlijk in het creëren van een coupe in stijl haar,golvend of krullend haar. Anderen hebben veel expertise met kleuren(balayage,bronde,dip dye, babylights, ombre of contouring) en anderen met hairweaving.

RTL4 presentatrice Pernille la Lau bezocht de salon om een hairweaving behandeling bij te wonen . In de 'Koffietijd reportage kan je zien hoe mooi de natuurlijke look is geworden bij een dame met extreem fijn haar. Niet alles is mogelijk maar wel heel veel ! Een boblijn voller maken, lang maar fijn haar verdikken en uiteraard is verlengen een populaire mogelijkheid.
Onze haar leverancier levert uitsluitend A-kwaliteit haar. Eerste keuze natuur haar. Onze leverancier ''Djarling'' hanteert de hoogste kwaliteit norm.

Willem van der Lugt:

Onze salon is een thuis haven voor een ieder die het belangrijk vindt om er verzorgd en smaakvol uit te zien!
Hedwich Vigelandzoon:
Er is niets mooiers dan te zien hoe iedere generatie zich vol overgave onderdompelt in de ongedwongen sfeer van onze salon.

Ook is ons team al jaren actief voor Nederlandse ontwerpers, buitenlandse modehuizen en fotoreportages. Deze erkenning voelt goed omdat de constante kwaliteit beloont wordt met loyaliteit ....net als in de salon.
Door de modeshows, shoots en het straatbeeld in verschillende steden volgen we de ontwikkelingen in de mode van dichtbij en vertalen we deze looks naar een modern esthetisch beeld waar u zich goed bij voelt . Jouw persoonlijkheid, beroep en lifestyle zijn ons uitgangspunt voor de perfecte look !

Kom de magie van Grand Salon beleven ................................

Wijnkade 15
Rotterdam
010-4120906 

www.grandsalon.nl 

Uit de editie van

oktober 2017

Herfst