Goud waard!

Goud waard!

Aan de Goudsesingel 46 in het hartje van Rotterdam zijn Juwelier Jansen en MaxGoud gevestigd. Deze juwelier en inkoper van goud, zilver en platina is bekend van radio en televisie vanwege de hoogste goudprijs die ze bieden. Daphne, de eigenaar van dit familiebedrijf vertelt vol passie over haar liefde voor edelstenen, goud en mooie designermerken.

Op dit ‘gouden’ adres kijk je echt je ogen uit. Vitrines met schitterende diamanten, gouden horloges en sieraden van hippe merken. Voor stijlvolle cadeaus of gewoon lekker voor jezelf, is winkelen hier een feest op zich. “Ik ben een echte ondernemer en ik heb mijn bedrijven nu samengevoegd op een adres dat werkt veel makkelijker. Juwelier Jansen, het Diamant Centrum Rotterdam en MaxGoud zitten nu allemaal in een pand aan de Goudsesingel.

Sieraden & Designertassen

De collectie is werkelijk verrassend, als Daphne iets moois ziet tijdens de inkoopperiode in Hongkong, Parijs of gewoon in Nederland koopt ze het in. “Naast de collecties van sieraden, diamanten, Tahiti parels, of kleuredelstenen is in de winkel het totale kaarsenassortiment van Woodwick verkrijgbaar. Het inkopen van nieuw of oud goud, stenen en zilver is mijn vak en zelfs als het kapot is, ben ik geïnteresseerd. Na een vrijblijvende taxatie kan de eigenaar beslissen het aan ons te verkopen en ontvangt de overeengekomen goudprijs. Dit zelfde proces geldt eigenlijk voor het aanbod van vintage horloges en designertassen van topmerken als Louis Vuitton en Gucci. Op deze manier wordt winkelen voor iedereen leuk.”

Paradepaardje

Daphne heeft als inkoper van het Diamant Centrum Rotterdam ook nog als paradepaardje, haar eigen sieradenmerk CataleyaJewels. “Deze exclusieve collectie wordt gemaakt van voornamelijk goud gecombineerd met echte edelstenen die Daphne zelf inkoopt, waar dan ook op de wereld. Zowel voor vrouwen als voor kinderen zijn er kleurrijke oorbellen, armbanden en kettingen verkrijgbaar. Het merk komt per seizoen uit met een hele eigentijdse nieuwe collectie. In 2017 is het merk geïntroduceerd en het wordt nu verkocht op twaalf verkooppunten in Nederland en het zal dit jaar ook veel verder uitgroeien.”

Benieuwd geworden? Online shoppen is ook 24/7 mogelijk www.juwelierjansen.nl

Juwelier Jansen/MaxGoud HQ

Goudsesingel 45,  Rotterdam

T 070 4782020

Uit de editie van

januari 2018

Winter