Experience Center in Spaanse Polder voor een unieke nagellak

Experience Center in Spaanse Polder voor een unieke nagellak

Experience Center

Importeur SalonCosmetics heeft sinds kort een nieuw  Experience Center opgezet in de Spaanse Polder. Dit niet alleen als onderdeel van de dienstverlening naar beauty- en nagelsalons, maar ook voor liefhebbers en kenners van nagellak die willen kennismaken met Caption.   

Caption – het nieuwe nagellakken

Snel nog even je nagels lakken voordat je de deur uitgaat, of snel je nagels nog even lakken net voor het slapen gaan en achteraf spijt hebben dat je de lak niet langer hebt laten drogen?  Met de unieke nagellak van Caption is dat verleden tijd. Door de LacQ³-technologie is Caption binnen enkele minuten touch-dry. De lak is intens gepigmenteerd, waardoor je maar 1 laagje nodig hebt en je nagels blijven met een gellook tot wel 9 dagen mooi. En wil je een andere kleur? Je verwijdert de nagellak heel eenvoudig met een nagellak remover.Het creëren van de gellook doe je met Caption nu dus heel makkelijk thuis.  

You’re invited

Emmy, al meer dan 25 jaar leverancier voor salons in de Benelux, is super enthousiast over Caption. Daarom nodigt zij alle lezers van Brand New Magazine, ook als je geen salon hebt, van harte uit voor een gratis lakbehandeling in het mooie Experience Center. Dus maak snel een afspraak onder vermelding van ‘BNM’. Caption direct bestellen? Dat kan via www.caption.nl.  

SalonCosmetics
Sydneystraat 158
3047 BP Rotterdam
T 010 245 9005
www.caption.nl

Uit de editie van

juli 2018

Zomer