Een week naar Italië en dan succesvoller leven? Dat kan met villa trivalent!

Een week naar Italië en dan succesvoller leven? Dat kan met villa trivalent!

Een week naar Italië en dan succesvoller leven? Dat kan met villa trivalent!

 

Een week naar Italië en dan succesvoller leven? Dat kan!

Aan het woord is Myriam de Roo van De Gelukkige Professional over de kracht van Villa Trivalent; een coachprogramma wat in juni 2018 voor de 6e keer gehouden wordt.

Voor wie is Villa Trivalent bedoeld?

Aan Villa Trivalent nemen zelfbewuste professionals deel die merken dat zelf hun eigen succes in de weg staan en die bereid zijn hier aan te werken door met hun innerlijk aan de slag te gaan.

Wat is Villa Trivalent eigenlijk?

Villa Trivalent is een kort en intensief coachprogramma van 4 maanden wat bestaat uit een individueel coachgesprek, een persoonlijke coachweek in Italië, een individueel coachgesprek eenmaal weer terug in Nederland en een terugkombijeenkomst met de Villa Trivalent-groep. En niet te vergeten de huiswerkopdrachten en de 24/7 emailcoaching. Maar nog veel meer is Villa Trivalent een veranderproces waarin je aan je verlangen werkt, ontdekt wat jou in jezelf in de weg staat om dat verlangen te bereiken om dit vervolgens te doorbreken en nieuwe strategieën aan te leren die wel helpend zijn. En zo anders naar huis te gaan dan dat je gekomen bent en werk te kunnen maken van je eigen succes.

Waarom een week in Italië?

Kan het niet gewoon in Nederland? Een vraag die ik vaker krijg. Natuurlijk kun je ook in Nederland gecoacht worden op persoonlijke thema’s. Zeker. Wat wij echter gemerkt hebben, is dat een belangrijke succesfactor, en daarmee de kracht en het succes van ons programma, is dat je een week lang ver van huis bent. Zodat je op het moment dat het even spannend wordt (want dat wordt het op enig moment altijd) niet op kunt staan en weg kunt. Het concept van een week lang aan jezelf werken, zorgt er ook voor dat dat wat overdag in gang is gezet doorwerkt in de avonden waar je als groep ook bij elkaar bent. In de avonden wordt overigens niet getraind maar die vullen we in met bijvoorbeeld een wijnproeverij en iedere avond wordt er uiteraard heerlijk gedineerd. En tsja, dan combineren we graag het nuttige met het aangename.

Het klinkt te mooi om waar te wezen: 1 week en dan succesvoller leven. Het is toch makkelijk om een week lang je masker op te houden?

Geloof me: dat gaat je niet lukken! Er komt een moment waarop je masker zakt. Daar is het programma op samengesteld en vergeet de impact van de trainers niet. Maar wat misschien nog wel belangrijker is, is dat iedere deelnemer niet voor niets meegaat. Men wil graag veranderen en snapt dat je daarvoor ook voorbij je maskers en je angsten moet gaan.

Wat is jouw favoriete moment in het hele programma?

Pfoeh, da’s een lastige. Het ontspannen kennismakingsdiner op vrijdagavond of de voelbare spanning tijdens het uur op zaterdagmorgen? De veranderde gezichten tijdens de afscheidspizzaparty? Hmmm, ik denk dan toch dag 4: de doorbraakdag. Dé dag waarop iedereen naar zijn eigen nieuwe ik doorbreekt. Een prachtige dag die ik iedereen gun!

Ben jij een zelfbewuste professional die open staat voor persoonlijke ontwikkeling en klaar is voor succes? Ga dan mee met Villa Trivalent en neem voor eens en altijd afscheid van belemmerende patronen! Meer informatie vind je op:

www.degelukkigeprofessional.nl/villa-trivalent

 

De Gelukkige Professional
Acacialaan 1 A
Goirle
013 – 822 65 95
https://www.degelukkigeprofessional.nl

Uit de editie van

april 2018

Lente