Een ervaring voor alle zintuigen

Een ervaring voor alle zintuigen

Roots in het bruisende centrum van Rotterdam verandert elke drie maanden het menu en de ambiance van het restaurant. Brand New Magazine ervaart een nieuwe beleving op deze smaakvolle locatie van Hilton Rotterdam.

ROOTS

Roots Rotterdam valt op omdat dit restaurant hun (inter) nationale gasten en mensen uit de omgeving een ervaring willen laten beleven voor alle zintuigen. Niet alleen in de smaak, maar ook voor de ogen, het gehoor en natuurlijk het reukvermogen. Het idee is om in een bijzondere ambiance die helemaal is afgestemd op het seizoen smaken te laten proeven van hoge kwaliteit. De ingrediënten die ze hier gebruiken zijn bijna alleen van lokale en regionale producenten uit Nederland. Paul Dingjan, de Executive Chef van Roots, Hilton Rotterdam zegt hierover; “Deze ingrediënten zijn op hun best als ze worden gebruikt in het juiste seizoen. Het menu verandert hierdoor elke drie maanden evenals de kleur in het interieur, de kunst en de muziek. Op deze manier kunnen gasten van Roots elk seizoen het restaurant op een andere manier ervaren.”

SMAAKBELEVING

Paul Dingjan, bekend van Het Arsenaal, Grand Hotel Amrâth Amsterdam en het Kurhaus in Scheveningen is een aantal maanden geleden gestart als Executive Chef bij Restaurant Roots. “Het is een mooie bedrijf om voor te werken en we delen dezelfde visie. Met de winterlancering van dit restaurant gaan we samen met de keukenbrigade echt weer back to the roots, welke verse producten passen in dit seizoen en welke ingrediënten kunnen we goed combineren voor een ultieme smaakbeleving.” Het stijlvolle restaurant met een open keuken heeft een uitstekende ligging tegenover het Luxor Theater en is op loopafstand van het Centraal Station. Roots is een perfecte plek voor Breakfast, Lunch, Diner, High Tea of Private Dining en natuurlijk de vrijdagmiddagborrel; BeGIN Your Weekend met de lekkerste Gin Tonics van de stad.

Hilton Rotterdam blijft hun gasten graag aangenaam verrassen en presenteert met trots de drie verschillende restaurantconcepten. Naast Bar-Restaurant Roots is er ook het Michelinsterrenrestaurant Joelia by Mario Ridder en Cocktailclub Hugh, een bekende hotspot in deze wereldstad.

www.rotterdam.hilton.com

Uit de editie van

januari 2018

Winter