Droom zacht

Droom zacht

Herken je dat gevoel dat je wakker wordt in een hotel en dat je nog nooit zo lekker hebt geslapen? Brand New Magazine ging op onderzoek uit naar optimaal slaapcomfort en kwam uit bij Doux Luxury & Comfort in Den Haag. 

Het komt vaak voor dat hotelgasten tijdens hun verblijf achter het geheim willen komen van de heerlijke slaapbeleving die ze zojuist hebben ervaren. “Een absolute must-have voor een goede nachtrust is natuurlijk het featherbed,” vertelt Bart Kleiman, eigenaar van Doux en specialist op het gebied van slaapcomfort voor tophotels.

Doux Featherbed

“Hotels over de hele wereld maken veelal gebruik van dekmatrassen. Deze toplaag biedt extra luxe en comfort. Als leverancier van Doux Featherbeds aan gerenommeerde hotels hebben wij als eerste in Nederland er nu voor gekozen om dit topproduct ook rechtstreeks aan de consument te leveren. Het luxe Doux Featherbed is handgemaakt en gevuld met een natuurlijke samenstelling van veertjes en dons. Dit maakt thuis slapen op een wolk werkelijkheid.”

Hemels slapen

“Wij geloven in de kracht van ervaring en willen het ondermeer voor de lezers van Brand New Magazine aantrekkelijk maken om optimaal slaapcomfort te beleven. Daarom bieden we de mogelijkheid om vrijblijvend een Doux Featherbed thuis te ervaren. Eindelijk ontspannen en lekker slapen op een comfortabele laag en genieten van de natuurlijke materialen. Het dons is heerlijk zacht, lichtgewicht en zorgt voor een soepel karakter dat zich naar het lichaam vormt. De veertjes zorgen voor veerkracht en volume. Met het Orignal Featherbed wordt slapen hemels. 

Voor de echte liefhebber heeft Doux ook andere topproducten zoals complete bedconcepten, aangevuld met royale donzen dekbedden, kussen en prachtig beddengoed van Egyptisch katoen.

www.doux.nl

Uit de editie van

september 2017

Herfst