Dierbaar sieraad

Dierbaar sieraad

Als je op zoek bent naar een persoonlijk cadeau, voor een ander of jezelf, is Het Juweel in Kralingen al 32 jaar dé place to be. Het enthousiaste en vakkundige team van goudsmeden Anita, Pien en Angelo zorgt dat je je meteen op je gemak voelt in de onlangs vernieuwde klassiek, moderne goudsmederij juwelier. Naast de geselecteerde, mooie collectie creëren zij in eigen atelier unieke en persoonlijke sieraden.

Anita, Pien en Angelo geven aan volledig achter de prachtige nieuwe collecties te staan. Zoals het elegante Camps & Camps van eigen bodem, de creolen met hangers van het Duitse Heide Heinzendorff en de bronzen sieraden verguld met 18 karaats goud van het Italiaanse Bronzallure.

Atelier

In hun eigen atelier, achterin de winkel, worden schitterende gouden of zilveren sieraden met en zonder edelsteen gemaakt, in alle vormen en prijsklassen. Maar ook voor reparaties van sieraden ben je hier aan het juiste adres. En goed om te weten dat bij het Juweel een uurwerkmaker langskomt om horloges, zoals Rolex en Omega, te repareren.

Persoonlijk sieraad

Het is ook mogelijk om in overleg een uniek sieraad te laten maken. In een persoonlijk gesprek wordt er gevraagd naar de achterliggende gedachte om dit sieraad te ontwerpen en of het sober of juist flamboyant moet zijn. Denk aan een bruiloft, geboorte, verjaardag, jubileum of gewoon omdat je veel van iemand houdt. Zo ontstaat er in overleg een exclusief en dierbaar sieraad. Daarnaast vermaakt Het Juweel erfstukken zodat deze weer goed passen of ze maken er een moderne versie van, zodat je je dierbare herinneringen kan blijven koesteren.

Het Juweel

Oudedijk 157  3061 AB, Rotterdam

Tel: 010 – 412 42 00

www.hetjuweel.nl

Uit de editie van

januari 2018

Winter