DE WERELD VAN GRAND SALON

DE WERELD VAN GRAND SALON

 We zijn nog niet bijgekomen van dit dynamische najaar vol spectaculaire events, waar ieders modehart sneller van gaat kloppen. 

De styling van een mode-reportages met tv presentatrice Anouk Smulders, afgewisseld met de styling van Kunstenares Joana Vasconselos voor de opening van haar expositie in de Kunsthal, in navolging  van haar succesvolle exposities in het paleis van Versailles en het Guggenheim museum in Bilbao.

Daarna volgde ook nog een covershoot met journaliste Fidan Ekiz.

Inmiddels bevinden we ons alweer in de volle voorbereiding om de salons van GRAND SALON in kerstsfeer te hullen.

We geven met liefde vol gas om onze cliënten in een warme kerstlicht te ontvangen.

We hebben met veel zorg luxe huisparfums uit Italië- en prachtige hand- en body crèmes en zeep uit Frankrijk uitgezocht, zodat U niet lang hoeft na te denken over een mooi cadeau.

Ons team is verguld met de verschillende mooie opdrachten van het afgelopen jaar. Het is een voorrecht om het vertrouwen te hebben van museum De Kunsthal, de vele mode ontwerpers en de diverse lifestyle- en modebladen; dat voelt als een persoonlijke band.

Toch is dat niet de reden van ons bestaan. 

Het zijn juist onze vaste cliënten waarvoor wij iedere dag weer met veel plezier en toewijding, de mooiste haarcreaties maken.

Je klanten kennen in lief en leed, die persoonlijke band maakt ons vak zo mooi!

We hebben ook iets te vieren! Onze samenwerking met het exclusieve merk voor extentions en Hairweaves Djarling, viert inmiddels een 5-jarig jubileum. 

GRAND SALON is, als een van de weinige Nederlandse salons, een gecertificeerd boegbeeld voor dit merk.

Wij koesteren die samenwerking en willen dit jubileum graag delen en vieren met onze cliënten en  andere geïnteresseerden.

Daarmee komen we meteen op het nieuwe jaar. Met een nieuw begin, een warme boost en een frisse look in 2020. 

Op 20 januari, de z.g.n. ´Blue Monday´, organiseren wij een speciale Ladies Night.

Kom genieten van een hapje en een drankje en maak kennis met ons team stylsten. Aanmelden kan per email: info@grandsalon.nl

Ladies Night Dress up wiht a Toutch of Blue .....en ontvang een kortingsvoucher voor een Djarling hariweaving behandeling bij GRAND SALON ROTTERDAM.

 

Wijnhaven 15

  Rotterdam

  010-4120906

  www.grandsalon.nl

Uit de editie van

november 2019

Winter