De Perfecte Locatie

De Perfecte Locatie

De perfecte locatie

 

Ben je op zoek naar dé locatie voor een privé of zakelijk feest? Stop met zoeken, want wij hebben die locatie direct aan de Bergse Plas gevonden.

 

Lommerrijk

Als je Rotterdam Noord binnenrijdt, verwacht je niet terecht te komen bij deze rustige, evenementenlocatie direct aan het water. Maar daar ligt toch echt Lommerrijk, waar de leuke Monique -Rotterdamse zakenvrouw van het jaar de scepter zwaait. Ze vertelt, op een heerlijke nazomerse dag, dat je hier terecht kan met groepen tussen de 15 en 350 personen. Er zijn 6 sfeervolle ontvangstruimten voor feesten en vergaderingen en natuurlijk de salonboot “Vrouwe Romein”. Maar wat, naast het heerlijke uitzicht, hier echt het verschil maakt, is haar team en dat voel je meteen.

 

Je kunt hier ook terecht voor actieve uitjes in combinatie met een diner, walking dinner of barbeque bijvoorbeeld Expeditie Robinson, sloepenspeurtocht of de meest romantische bruiloft aan het water. Want Lommerrijk is ook een trouwlocatie. Je kan zelfs in een huwelijksbootje aanmeren, dé perfecte entree op jouw mooiste dag. Maar ook het dinerspel, de zondagse brunch (beiden erg leuk met familie), Crack the Code, foodtrucks, een Hillytour (varen langs de mooie eilandjes onder het genot van glaasjes rosé) met je vriendinnen of een vrijgezellenfeest met Men on Tour. Niets is hier te gek, alles is mogelijk.

 

Dok99

Naast Lommerrijk vind je het sfeervolle broertje Dokk99 waar je je lekker kan uitleven op de bowlingbaan. Daarna geniet je van een heerlijk grillbuffet, een bbq of een lavasteen op tafel, waar je je eigen vlees naar perfectie kan bereiden. Heel leuk voor een teamuitje of verjaardag. Ga dus snel eens langs of neem contact op voor het plannen van jouw evenement.

 

Lommerrijk /  Dok99

Straatweg 99, Rotterdam

T 010 422 0011

www.lommerrijk.nl

www.rotterdam.dok99.nl

 

Uit de editie van

oktober 2018

Herfst