Cobra Art Rotterdam

Cobra Art Rotterdam

Cobra Art Rotterdam

Cobra Art Company is in 1983 opgericht als kunstgroothandel en is nu toonaangevend in de business-to-business kunstwereld. Cobra werkt met gevestigde kunstenaars en fotografen van over de hele wereld om een wisselende collectie moderne kunst, fotografie en sculpturen te creëren die voldoet aan de behoeften van de beste interieurontwerpers, stylisten en architecten in de wereld.

Eigen visie

Als marktleider op het gebied van fotografie op plexiglas, werkt Cobra met de beste kunstenaars in de branche. Om het juiste resultaat te krijgen, wordt intensief met de kunstenaars en fotografen gecommuniceerd. Dit is niet om de manier waarop ze hun kunst maken te veranderen, maar om het te leiden naar een resultaat dat rekening houdt met de uiteindelijke plek dat het kunstwerk inneemt in het interieur. Dat betekent dat een eigen visie de basis is. Twee keer per jaar wordt een nieuwe collectie gelanceerd waarvan ongeveer zestig procent in samenwerking met de kunstenaar wordt ontwikkeld.

Het is dan ook logisch dat Cobra Art Company al lange tijd favoriet is bij 's werelds toonaangevende stylisten, ontwerpers, architecten en smaakmakers. Je vindt hun stukken in 's werelds mooiste hotels en chicste huizen, maar ook in high-end boetieks en stijlvolle kantoren over de hele wereld. In de onlangs geopende galerie van Cobra Rotterdam vindt u naast de fotografie op plexiglas, de Masterpiece Collection: kunstwerken met een gelimiteerde oplage van 's werelds meest opwindende kunstenaars.

 

Cobra Rotterdam
Witte de Withstraat 21A
Rotterdam
010-4125017
www.cobraart.nl

Uit de editie van

april 2018

Lente