Dus dat is het geheim van The Dare Company

Dus dat is het geheim van The Dare Company

The Dare Company

 

Vandaag gaan we op de koffie bij The Dare Company, zij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van Brand New Magazine. Deze editie is alweer het zevende exemplaar dat zij in een chique en stijlvol jasje hebben gestoken. Een proces dat elke keer weer met veel liefde en passie voor het vak perfect wordt uitgevoerd.

We parkeren onze auto op de parkeerplaats naast het karakteristieke pand aan de oostzeedijk waar The Dare Company is gehuisvest. Het authentieke pand past helemaal bij hun organisatie; creatief, eigentijds en tegelijkertijd hip and happening. We treffen het. Het is een heerlijke lentedag en dat is bij The Dare Company met hun grote tuin geen straf. Vriendelijk wordt de grote nostalgische voordeur voor ons geopend en gelijk horen we al activiteit in de werkruimte op de begane grond waar Manon en haar team zijn gehuisvest. Het is een drukke ochtend. in de spreekkamer wordt een online marketing training gegeven aan nieuwe medewerkers en bij het development team wordt samen met een klant de laatste hand gelegd aan een flitsende nieuwe website.

Manon verwelkomt ons en begeleidt ons richting de expressomachine voor het bekende bakkie pleur, zoals ze dat in het Rotterdamse plegen te zeggen. In de grote werkruimte zijn de drie disciplines: marketing, design en development handig gegroepeerd voor het full service concept onder 1 dak. Met ruim 13 jaar ervaring op zak helpen zij klanten met marketingvraagstukken. Maar wat is het geheim van The Dare Company, vragen wij ons af.

De ruimte bruist van de creativiteit. Creatieve geesten lijken hier naadloos te mixen met internettechies en marketingaddicts. in het midden staat een DJ booth uitnodigend te wachten op de vrijdagmiddag borrel. Manon legt uit dat de vormgevers momenteel de laatste hand leggen aan deze editie van Brand New Magazine. Het blijkt toch steeds weer een uitdaging om de artikelen van alle bedrijven zorgvuldig in te passen. Een flinke puzzelklus, maar bij The Dare Company draaien ze daar hun hand niet voor om. Manon vertelt ons het geheim van The Dare Company en waarom veel klanten voor ze kiezen. ‘onze klanten vinden het heel fijn dat we de drie genoemde disciplines in huis hebben en uitvoeren met eigen medewerkers. Dit levert exibiliteit en integrale oplossingen.’ Niet alleen het blad van Brand New Magazine maar ook de website en social media kanalen worden beheerd door The Dare Company. Ideaal als je, zoals wij, zelf weinig tijd hebt om met aansprekende posts je doelgroep op de hoogte te houden en het online bereik te vergroten. Na even de planning van de annoncering goed te hebben doorgenomen gaan we weer huiswaarts. We lopen langs de tafelvoetbaltafel en nemen ons voor om onze volgende afspraak hier tijdens de vrijdagborrel te laten plaatsvinden. Die schijnen soms legendarisch te zijn!

We raden je aan om eens een keer kennis te maken met The Dare Company. Ze staan altijd open voor nieuwe uitdagingen en samenwerkingen. De koffie staat klaar, kom sparren over jouw onderneming of informeer naar de mogelijkheden.

 

The Dare Company
Oostzeedijk 90
Rotterdam
010 522 3332
www.thedarecompany.com

Uit de editie van

april 2019

Lente