Passionata: Effortless sexy

Passionata: Effortless sexy

SS19

Fun, flirty en fashionable: de nieuwe SS19-collectie van Passionata is gebaseerd op alles waar het Franse lingeriemerk voor staat, maar dan in een verleidelijk zomers jasje gestoken. Lingerie die de zon laat stralen als nooit te voren.

Passionata introduceert met de SS19-collectie vier nieuwe lijnen. Deze hebben zowel trendy als verleidelijke setjes. Naast de bekende en tijdloze pasvormen, zoals de Plunge T-shirt bh en de Memory Form T-shirt bh, kent de collectie ook enkele modieuze bralettes. De sprankelende kleuren en verfijnde details zorgen voor het ultieme zomergevoel.

Holala

Als er één lijn is die je nu al doet verlangen naar komende zomer, dan is het de nieuwe lijn Holala wel. Het kant is voor het grootste deel vervangen door verfijnd borduurwerk, voor een echte bohemian feel. De lijn bevat de bekende pasvormen, maar ook een sierlijke bralette in de vorm van een top. De setjes zijn verkrijgbaar in Black, Talc en Honey gold. 

Effrontée

De tweede nieuwe lijn, Effrontée, bestaat uit een Plunge T-shirt bh, Briefs en een Hipster. Door het fijne kant, de zachte kleur en de subtiele glitterranden krijgt deze lijn een lieflijk karakter. Perfect voor het voorjaarsseizoen. De lingerie is verkrijgbaar in de kleur Talc.

Hannah

De derde nieuwe lijn, Hannah, is minimalistisch met een elegante twist. De eenvoudige modellen hebben dit te danken aan de glimmende lijnen die verwerkt zijn in de lingerie. De collectie bestaat uit drie verschillende bh’s en twee verschillende broekjes. De setjes zijn verkrijgbaar in zachte zomertinten die je meteen aan een zonnige dag op het strand doen denken: Ocean blue, Dune en Talc.

Holidays

De vierde nieuwe lijn binnen de SS19-collectie is Holidays. Net zoals de Graphic-lijn van Passionata zijn de setjes voorzien van mesh. Hierdoor is de afwerking mooi glad en zit de lingerie comfortabel onder je kleding. Deze lijn bevat twee tops, twee broekjes en een body. De lingerie is verkrijgbaar in het Black en in de minty zomerkleur Atoll. 

Nieuwe kleurtoevoegingen  

Naast de nieuwe lijnen zijn er ook heel wat bestaande lijnen met nieuwe kleurtoevoegingen. Eén daarvan is de Graphic-lijn. Met mesh als hoofdingrediënt laat deze lijn zien dat er geen kant aan te pas hoeft te komen om lingerie stijlvol te noemen. Voor SS19 zijn er twee heldere, zomerse kleuren bijgekomen, namelijk Poppy red en Blue polaroid. Ook Georgia, bekend van de prachtige kanten bralette, kent dit voorjaar een nieuw kleurenpalet. Zo is deze lingerie komend seizoen ook verkrijgbaar in White en Blue. Ook lingerie uit de Cheeky-, Crazy Lace- en Gloria-lijn hebben setjes in een zachte, koraalachtige kleur erbij gekregen.         

De bh’s lopen van cup A tot cup G, met een omvang van 70 tot 90. De slips zijn verkrijgbaar vanaf maat 34 tot 46. 

Over Chantelle Lingerie (CL)

Chantelle Lingerie werd in 1876 opgericht en maakte toen voornamelijk korsetten, een item dat onmisbaar was voor de vrouw in die tijd. Het bedrijf ontwikkelde als eerste op de wereld elastische stoffen. Onder leiding van Claude Kretz maakte CL in 1960 de overstap naar lingerie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Frankrijk en heeft in totaal zeven merken en retail concepten in het portfolio. Naast Chantelle en Passionata zijn later ook de merken Darjeeling, Femilet, Chantal Thomass, Livera en Orcanta erbij gekomen.

www.chantelle.com

Uit de editie van

maart 2019

Lente