Lake house

Lake house

Hotspot in het Lage Bergse Bos

Lake House Rotterdam is de hotspot in het Lage Bergse Bos. Je kan hier terecht voor lunch, diner, een goede kop koffie met fantastisch uitzicht, een uitgebreide vrijdagmiddag borrel, muzikale klanken van de huis DJ in het weekend en een heerlijke, maandelijkse Sunday Brunch.

Unieke locatie

Deze locatie kenmerkt zich door prachtige architectuur, welke volledig in stijl is met de omgeving en met respect voor de natuur. De spant constructie is van larikshout, het dak bedekt met mos sedum wat in combinatie met de hoge glazen gevels een unieke natuurbeleving maakt. Ook bij het strakke, moderne en warme interieur is rekening gehouden met de natuur, alle kleuren die je in het bos ziet van de lente tot aan de winter, vind je terug. De grote ramen in het restaurant, waardoor je uitzicht hebt op het bos en het water, maken het ‘één met de natuur’ gevoel helemaal af.

Multifunctioneel paviljoen

Lake House Rotterdam is een geweldig restaurant met een lounge hoek en heeft een groot zonnig terras met uitzicht over het water en het bos. Het menu is met liefde samengesteld door chef Jochem Appel. Je kan kiezen uit een vast menu van de chef van 2 gangen voor de lunch en 3 gangen bij het diner. Daarnaast is er op de kaart een ruime keuze aan vis, vlees en vegetarisch. Heerlijke en fotowaardige gerechten zoals Tonijn Tataki, Geitenkaas, Pokebowl, Gamba Piri Piri, Flat Iron Steak en Cheesecake van Gezouten Caramel, waarvan het water je in de mond loopt. Daarnaast is het ook dé locatie voor zakelijke gelegenheden en evenementen in het afgesloten gedeelte met eigen ingang. Lake House is zelfs een officiële trouwlocatie, waar de huwelijksvoltrekking zowel binnen als buiten plaats kan vinden. Trouwen aan het water met uitzicht op het groen en grazende Schotse Hooglanders, wat wil je nog meer?

Lake House Rotterdam
Bergsebosdreef 6
Bergschenhoek
010 - 340 19 71
www.lakehouserotterdam.nl

Uit de editie van

maart 2019

Lente