Fellini

Fellini

La Dolce Vita

Op de hoek van de gezellige Rotterdamse markthal, een echte trekpleister, vind je een stukje Italië: Fellini. De sfeer, de Italiaanse koks, het eten, de wijn en natuurlijk echte Italiaanse koffie, bellisima!

Restaurant en entertainment

Sinds begin dit jaar heeft Romeo Hoogdorp samen met zijn twee business partners Fellini overgenomen. “Ik wilde heel graag voor mezelf beginnen, maar geen standaard restaurant; een combinatie van restaurant en entertainment. En Fellini, heeft dat! De bovenverdieping heeft veel ruimte waar we feesten o.a. zakelijke borrels, verjaardagen en babyshowers houden. En we zitten op een heerlijke locatie, om van te smullen”. Het moderne restaurant heeft een historisch sfeertje door de Italiaanse filmindustrie, zoals de zwarte dramatische trap middenin het restaurant en de mooie zwart witte fotomuur op de eerste etage.

Italiaanse sfeer

In het sfeervolle Fellini runnen twee Italiaanse koks gepassioneerd de keuken voor lunch en diner. Zij bereiden hun gerechten met liefde en dat proef je. Zoals de signature pizza La Dolce Vita (met 2 soorten kaas, rucola, uiencompote en pancetta), de fantastische truffel risotto of hun huisgemaakte tiramisu. Of geniet van een mooi glas wijn of Italiaanse koffie op het grote, zonnige terras, waar je volgend jaar uitzicht hebt op Air Rotterdam. Op elk moment van de dag proef, voel, hoor en zie je hier La Dolce Vita. Tip: houd hun site in de gaten voor toekomstige evenementen.

 

Fellini Rotterdam
Grote Markt 272
Rotterdam
0102363931
www.fellini-rotterdam.nl

Uit de editie van

maart 2019

Lente