De nieuwste modellen bij Breeman BMW

De nieuwste modellen bij Breeman BMW

Op zaterdag 9 maart vond bij Breeman BMW de officiële showroomintroductie plaats van de nieuwe BMW 3 Serie, BMW Z4 en BMW 8 Serie Cabrio. Drie compleet verschillende modellen, met één ding gemeen: ongekend rijplezier. Brand New Magazine ging langs in Rotterdam voor een eerste kennismaking!

 

DE NIEUWE BMW 3 SERIE

Voor de gelegenheid werden de showrooms van Breeman BMW in Rotterdam en Gouda, samen met Koolhaas Concepts uit Nieuwerkerk aan den IJssel, feestelijk aangekleed. Michael Braak, Marketing Coördinator bij Breeman BMW & MINI: ‘De BMW 3 Serie is voor ons erg belangrijk, het is de ultieme sportsedan. Al meer dan veertig jaar is de BMW 3 Serie de benchmark in het premium middensegment. Vandaar dat we extra uitpakken en de nieuwe BMW 3 Serie letterlijk een podium hebben gegeven, naast twee andere nieuwe modellen: de nieuwe BMW Z4 en BMW 8 Serie Cabrio’.

 

DE NIEUWE BMW Z4. VOOR DE ECHTE PURIST

Terwijl we onder het genot van een frisse voorjaarsmocktail een rondje maken door de showroom, laat Michael ons de nieuwe BMW Z4 zien. Een sportieve roadster met stoffen kap. ‘De nieuwe BMW Z4 is een auto voor de echte purist. Iemand die van autorijden op uitdagende wegen houdt. Dat is waar de nieuwe Z4 helemaal tot zijn recht komt. Open, sportief, dynamisch. Pure hartstocht’, aldus Braak.

 

BAYERISCHE MOTOREN WERKE

Voor de positionering van onder andere de nieuwe BMW 8 Serie Cabrio, creëerde BMW een nieuw luxemerk: Bayerische Motoren Werke. Braak: ‘Dit nieuwe luxe label geeft ons de mogelijkheid een andere doelgroep te bereiken. Niet alleen met de introductie van de BMW 8 Serie Cabrio, ook met de BMW 8 Serie Coupé, BMW 7 Serie en BMW X7. We verwelkomen nieuwe klanten van merken als Bentley en Porsche en bieden onze bestaande klanten nóg meer luxebeleving. Zij kunnen dit jaar rekenen op mooie evenementen gericht op dit luxesegment’.

 

Benieuwd naar de nieuwste modellen bij Breeman BMW? Kom langs op één van onderstaande adressen.

Breeman BMW Rotterdam                                

Driemanssteeweg 130                                        

3084 CB Rotterdam                                              

010-4854473                                                          

 

Breeman BMW Gouda
Antwerpseweg 11
Gouda
0182-513000
www.breemanbmw.nl

Uit de editie van

maart 2019

Lente