Art Collectors

    Art CollectorsArt CollectorsArt Collectors

Art Collectors

Kunst voor aan je muur is meer dan een mooi beeld, het is emotie. Ben je op zoek naar dit gevoel voor in je interieur, dan ben je bij het enthousiaste team kunstkenners van Art-Collectors aan het juiste adres.

 

Unieke kunst

Of je nu op zoek bent naar dat kunstwerk voor aan de muur van jouw huis, bedrijf, hotel of restaurant, bij Art-Collectors vind je unieke wanddecoratie wat bij jou past. Door hun uitgebreide collectie en netwerk met nationale en internationale kunstenaars en fotografen, kan de kunst ook op maat worden gemaakt; met of zonder lijst. Het is zelfs mogelijk om jouw mooiste of dierbare herinnering aan de muur te vereeuwigen. De kunst kan in verschillende uitvoeringen worden geprint; op o.a. art-canvas, hd-acrylaat, dibond, glaspanelen of geborsteld aluminium, natuurlijk met gegarandeerde kleurechtheid.

 

Best wel trots

Op de website van Art-Collectors kan je de mooie kunstwerken bestellen en krijg je al een heel goed beeld van de kunst voor aan je muur. Maar wil je het beeld liever in persoon zien dan kan dat in de showroom in Lelystad waar meer dan 400 kunstwerken hangen of in de Woonindustrie in Nieuwegein, op afspraak. Job Marsman (algemeen directeur): “We hebben bijvoorbeeld een schilderij van Jaqueline de Vries achter HD-acrylaat geplaatst waardoor je weer een heel nieuw kunstwerk krijgt”. Je hebt altijd een uniek kunstwerk in huis, met certificaat, want de kunstenaar bepaalt de oplage. Job Marsman:”Het mooie van dit werk is dat onze kunst ook internationaal wordt verscheept, dus het hangt over de hele wereld. Tijdens een vakantie, zag ik ons eigen werk aan een muur in Miami hangen en dan ben je best wel een beetje trots”.

 

Art-Collectors
Pekstraat 1
Lelystad
0320275266
www.art-collectors.nl

Uit de editie van

maart 2019

Lente