Binnenhuis Sfeermaakster

Binnenhuis Sfeermaakster

Binnenhuis Sfeermaakster

Ben jij ook zo toe aan een nieuw thuis? Wiesa Styling maakt van je huis een echt thuis waar jij je prettig en comfortabel voelt. “Het stylen en kleurconcept zit in je genen, dat kan je niet leren”.

Smaak is een kwestie van emotie en gevoel. Je kunt je geld maar één keer uitgeven, dus waarom impulskopen doen als je ook kunt gaan voor kwaliteit? Wiesa geeft persoonlijk advies “als er geen klik is met de klant en het huis, dan neem ik de opdracht niet aan” en combineert dat met kennis van materialen, jarenlange ervaring, originaliteit en passie voor het vak.

Emotie en gevoel

De Friese Wiesa, al 25 jaar binnenhuis sfeermaakster, komt graag bij je thuis langs om de sfeer te proeven en advies te geven. Zij werkt puur op emotie en gevoel en creëert daarbij een interieur dat praktisch is, maar met jouw eigen stijl. Ze visualiseert het totale plaatje en kan daarbij goed uitleggen wat jullie samen voor ogen hebben. Dit kunnen je eigen meubelen met een paar (kleur)aanpassingen zijn, maar ook een totaal nieuw interieur. Na het gesprek en advies gaat Wiesa samen met jou naar een woonbeurs, waar je alles vindt wat in de Benelux te koop is, om jouw nieuwe interieur uit te zoeken. De kwaliteit, de styling en de afwerking tot in details is echt haar visitekaartje.

Stylingadvies op maat

Naast totaalconcepten voor particulieren en bedrijven, geeft Wiesa Styling ook op maat gemaakt advies over het gebruik van materialen, meubels, accessoires en het creëren van de juiste indeling. Dus ben je toe aan een frisse wind door je appartement of villa in Nederland of wereldwijd? Maak dan snel een afspraak. Een gesprek bij je thuis en een op maat gemaakt stylingadvies heb je al vanaf €500.

Wiesa Styling
Hoflaan 23
's-Gravenzande
0174 61 43 00
www.wiesastyling.nl

Uit de editie van

april 2018

Lente