Beauty all over

Beauty all over

Beauty all over

Je lichaam is een afspiegeling van alles wat je in je leven meemaakt. Wallen van te weinig slaap, een vetlaagje ontwikkeld als gevolg van een slecht eetpatroon of een doffe huid door slechte verzorging. Gelukkig kan je bij het vernieuwde Babor Institute Kralingen weer zijn wie je bent van binnen en worden wie je wilt zijn van buiten.

Marina Roelofsen is al meer dan 15 jaar eigenaresse van dit geweldige schoonheidsinstituut, een heus begrip in Kralingen. Zij heeft sinds kort haar krachten gebundeld met Stella de Jong, food en lifestyle coach. Samen hebben ze een uniek concept neergezet dat gaat om innerlijke en uiterlijke schoonheid, want ze zijn ervan overtuigd dat dit met elkaar verweven is. Het mooie, warme instituut - 2 verdiepingen met 5 behandelkamers - wordt op 20 april officieel heropend.

Innerlijke en uiterlijke schoonheid

In de entree van de salon, waar je alles kan vinden op het gebied van huidverzorging, anti-aging en make-up, staat het professionele team voor je klaar onder het genot van een heerlijke cappuccino of gemberthee. Samen met jou stellen ze een realistisch plan op. Waarna een groep van specialisten voor je klaar staat om dit te gaan realiseren. Je eetpatroon wordt aangepast en je huid gaat weer stralen door de juiste behandelingen, zoals bindweefselmassages, peelings, microdermabrasie, microneedling en het re-shapen van je lichaam met hun (niet pijnlijke) vetbevriezingmethode.

Meer Beauty

Wil jij van je tatoeage af? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek waarin een behandelplan wordt opgesteld om deze veilig te verwijderen. Maar ook een cosmetisch arts, voetreflextherapeut, medium en psycholoog zijn aan het instituut verbonden, voor jouw mentale en fysieke ik. Ga dus snel langs bij Babor Institute Kralingen om je in de watten te laten leggen. Want mensen blij maken, daar worden Marina en Stella blij van!

Zin in een feestje?

Marina en Stella nodigen de lezers van Brand New Magazine graag uit voor de feestelijke heropening op vrijdag 20 april tussen 13.00 en 20.00 uur. Je laten opmaken door een visagiste, huidanalyse, heerlijke hapjes en nog veel meer. Stuur een mail met in het onderwerp BNM aan info@baborinstitutekralingen.nl en vermeld met hoeveel personen je wilt komen, want dan staat er ook nog een exclusieve goodiebag op je wachten.

Babor Institute Kralingen
Oudedijk 139b
Rotterdam
010 413 18 08
www.baborinstitutekralingen.nl

Uit de editie van

april 2018

Lente