Beachclub Royal is al vele jaren the place to be aan de Nederlandse kust

Beachclub Royal is al vele jaren the place to be aan de Nederlandse kust

Beachclub Royal is al vele jaren the place to be aan de Nederlandse kust. Het hele jaar door kun je genieten van het prachtige uitzicht, de luxe ambiance en het gezellige personeel. Voor een kopje koffie, een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Liever barbecueën, of brunchen? Geen probleem. Ook voor alle soorten feesten en partijen ben je bij ons op het juiste adres. Of willen jij en jouw aanstaande trouwen met de voetjes in het zand? Alles is mogelijk!

In basis zijn wij een strandpaviljoen. Terwijl wij nog heel wat andere activiteiten organiseren, bestaat de basis uit ons heerlijke eigen deel strand. Op dit gedeelte wordt jij totaal in de watten gelegd. Jij ligt op onze heerlijke luxe strandbedden of lounged op onze loungebanken en laat jezelf lekker verwennen door ons vakbekwame beachpersoneel. Wil jij een lekker dagje strand reserveren? Wij hebben diverse mogelijkheden. Wat dacht je van een hele dag rondhangen op één van onze cabana’s , gezellig met jouw vrienden of vriendinnen naast elkaar zonnebaden op onze strandbedden of wil jij een groepsbarbecue op het strand organiseren? Je bent van harte welkom!

Royal Events

Samen met diverse partners organiseren wij een aantal keer per jaar onvergetelijke evenementen. Wij organiseren ieder jaar tijdens Hemelvaartsdag het evenement Royal Stage. Dit evenement organiseert Beachclub Royal nu al 20 jaar en is een echt begrip geworden. Verder organiseren wij samen met diverse partners onder andere Metz, Blendfest, Latin Lovers, Senc Senc Senc en zo nog vele unieke evenementen!

Uniek aan de kust!

Uniek bij ons strandpaviljoen is de sfeervolle Royal beachbar, welke bij mooie zomerse (of voor en na zomerse) dagen zijn luiken opent. De Royal beachbar ligt in het midden van ons strandterras, omringt met luxe en zeer comfortabele ligbedden en loungebanken. Vanuit de Royal beachbar serveert ons bedienend personeel cocktails en diverse hapjes. Ook voor een goed kopje koffie of een ijskoud biertje is dit de leukste plek aan de Nederlandse kust. Vanuit de Royal Beachbar wordt ook divers loungefood bereid, denk aan saucijzenbroodjes, kaasbroodjes en tosti’s. Het barpersoneel zorgt voor een beleving op het Hoekse strand, want ook zij wanen zich achter deze spectaculaire Royal beachbar alsof zij op een vakantiebestemming aan het werk zijn. De Royal beachbar is ook in te zetten tijdens evenementen op onze locatie!

Bruiloften

De mooiste dag van jullie leven… En dan uiteraard helemaal naar jullie wens. Wij organiseren al heel wat jaren voor heel veel bruidsparen de mooiste dag van hun leven, en toch is iedere keer weer uniek en bijzonder. Ieder bruidspaar heeft speciale wensen, speciale redenen en speciale gasten. Beachclub Royal zorgt ervoor dat alles naar wens verloopt, precies zoals van te voren is besproken. Trouwen met de voetjes in het zand? Ons romantische trouwprieel zorgt voor een bijzonder gevoel. Toch liever binnen? Onze prachtige binnenlocaties met uitzicht op strand en zee bieden genoeg mogelijkheden! Trouwen jullie liever in het gemeentehuis? Natuurlijk kunnen wij ook enkel de receptie, het diner of het trouwfeest voor jou organiseren. Toch alles op één locatie? Alles kan! Samen met de ceremoniemeester gaan wij aan de slag, zodat jullie je op deze prachtige dag nergens over na hoeven te denken.

Bedrijfsevents

De organisatie van bedrijfsevenementen is één van de specialiteiten binnen Beachclub Royal. In samenspraak met de klant organiseren wij al ruim 20 jaar evenementen op maat. Tot in de puntjes verzorgd, van begin tot eind. Bij de organisatie van bedrijfsevenementen houden we rekening met de boodschap die jij over wenst te brengen. De marketing- of businessdoelstelling kan hierbij de leidraad vormen. Wij hebben ontzettend veel ervaring voor middelgrote tot zeer grote organisaties waar wij diverse bedrijfsevents, congressen en / of relatiedagen voor hebben mogen organiseren. Desgewenst nemen wij de gehele organisatie voor onze rekening, van het voortraject tot het eindtraject inclusief vervoer, en uiteraard inclusief inrichting en catering.

KidsClub

Ook de jonge gast is een speciale gast bij Beachclub Royal. Iedere zondagmiddag organiseren wij daarom onze welbekende Kidsclub! Kinderen van 0 tot en met 12 jaar (en natuurlijk ouder, sommige van ons blijven kind..) worden tijdens de Kidsclub vermaakt door gebruik van leuke attracties en professionele medewerkers. Denk aan een super groot springkussen, een hele gezellige en vakkundige schminkster, een goochelaar die de gekste trucs uit de kast haalt en een clown die mooie ballonnen maakt! De Kidsclub varieert qua invulling, maar start iedere zondag om 13.00 uur. Deelname aan de Kidsclub is kosteloos. Iedere laatste zondag van de maand presenteren wij de Kidsclub XXL, met extra veel plezier!

Beachclub Royal
Zeekant 37
Hoek van Holland
+31 (0) 174 383 438
http://home.beachclubroyal.nl

Uit de editie van

april 2018

Lente