We creëren magie voor lang geluk!

We creëren magie voor lang geluk!

Ergens in de wereld met uitzicht op een jachthaven van een mondaine badplaats aan de kust is de ultieme plek voor een “Beach House van Maison Sucre.” Dit is dan ook de inspiratiebron voor de nieuwe serie van collectiestukken in prachtige heldere zeegroene kleuren en zandtinten. 

Laat je net als de redactie van Brand New Magazine onderdompelen in een oase van comfort en beleef wonen op een bijzondere manier. Bij Maison Sucre vind je meubelstukken, unieke objecten en mooie accessoires om jouw huis bijvoorbeeld te laten transformeren tot een strandhuis met het chique ‘Maison Sucre’ sausje.

Interieurstyliste Sharon Streuper- Kievits vertelt passievol over het creatieve proces wat eigenlijk altijd doorgaat. “Ik ben een echte verzamelaar van bijzondere stukken. Als ik op een beurs, tijdens de inkoop of op reis mooie items tegenkom neem ik deze mee om in de showroom te verwerken. Zo kocht ik onlangs gigantische mooie lampen handgemaakt van witte kleine schelpjes. Veel later bedenk ik dan pas op welke manier of voor welk project wij dit eventueel in de styling kunnen toepassen. Dat maakt ons vak zo inspirerend en meteen uitdagend. 

Eyecatchers & Blikvangers 

“De spannende kleuren die we onlangs hebben toegevoegd in de nieuwe showroom geven een echt strandgevoel. Deze kleurdetails worden ook weer verwerkt in onze sierkussens die de eyecatchers zijn van een interieur. Zodra stoffenleveranciers ons bezoeken maak ik in mijn hoofd al een selectie en stel ik onverwachte combinaties samen met een sublieme afwerking van koorden, franjes of andere belijning. Ook ontwerp ik graag op aanvraag sierkussens voor verschillende seizoenen, zo blijft je interieur altijd up tot date. Op het moment dat ik woonwensen aan het creëren ben ontstaan er altijd weer nieuwe ideeën die worden toegevoegd aan onze collectie. Een echte aanwinst is het dienblad helemaal bekleed van leer in elke gewenste maat leverbaar. Deze blikvanger mooi gedecoreerd op een wandtafel in bijvoorbeeld een woon- of slaapkamer brengt je al helemaal in een andere sfeer.” 

Luxe buitenleven

Ook een metamorfose voor buitenshuis is mogelijk. Het rijke warme gevoel wat dit ontwerpteam altijd weet te realiseren komt ook weer terug in de tuin of op het terras met grote natuurstenen eettafels, fraaie buitenlantaarns en grote plantenbakken waar comfort en luxe samensmelten. Buiten krijg je al de beleving die je binnen ook gaat ervaren. Als Rob van Velzen, mede-eigenaar van Maison Sucre (red) heeft uitgezocht of de ontwerpen bij de producenten ook allemaal uitvoerbaar zijn wordt het op maat gemaakt. “Het mooiste vind ik de productinnovatie,” vult Rob aan, uit ervaring weet ik heel goed wat de mogelijkheden zijn en daardoor kunnen we meubels laten door ontwikkelen totdat het ontwerp en comfort optimaal zijn.” 

De chemie van dit ontwerp duo van Maison Sucre maakt dat elk detail de aandacht krijgt die het verdient. Het mooiste compliment is natuurlijk als de eigenaar van de woning zegt "wij hadden verwacht dat het mooi worden maar dat het zo verbluffend zou zijn hadden wij niet durven dromen" en dat is waar Sharon en Rob samen met hun team voor gaan. Hun missie is mensen gelukkig maken in hun eigen huis.

Uit de editie van

september 2017

Herfst