VIER FEEST MET PANDORA

VIER FEEST MET PANDORA

PURE ELEGANTIE OF GALACTISCHE GLAMOUR?

DE NIEUWE COLLECTIES PURELY PANDORA,

Regal Tales en Reflexions MAKEN VAN

ELKE DAG EEN SPECIALE GELEGENHEID.

Strak, stralend, Purely PANDORA. Een wintercollectie die voorbestemd is om deze kerst op elk verlanglijstje te staan: Kenmerkende ontwerpen stralen met nieuwe glans en worden pronkstukken in elke sieradendoos – of je ze nu als cadeau aan een dierbare of als cadeau aan jezelf schenkt.

Pandora

De naam weerspiegelt de essentie van het merk en roept tegelijkertijd de puurheid van winterse kleuren en vormen op. Hoewel de collectie zeker geïnspireerd is op de koudste tijd van het jaar, straalt ze een weldadige warmte uit. Stralend sterling-zilver en het levendige PANDORA Roze worden perfect gecomplementeerd door zoetwaterparels en kralen – twee typische elementen van PANDORA, net als de handmatige afwerking. De elegante ontwerpen overtuigen door buitengewone details zoals slim geplaatste parels en bollen die lijken te zweven. De ringen, oorbellen, kettingen, armbanden en charms zijn modern, maar hebben de uitstraling van geliefde klassiekers. Tot de favorieten in deze gevarieerde collectie behoren lange kettingen – één van de sieradentrends van dit jaar – die een tijdloze understatement uitstralen. Minimalisten dragen een enkele ketting, maar anderen kiezen ervoor om te combineren. Een combinatie van kettingen van uiteenlopende lengte en charms zorgen voor een prachtig statementsieraad. De sieraden uit de Purely PANDORA-lijn zijn verfijnd en licht genoeg om elke dag te worden gedragen.

PANDORA Reflexions: een nieuw stijltijdperk

Laat zien wie je bent met de moderne armbanden en charms

PANDORA Reflexions, een collectie van armbanden en speciaal ontworpen charms, geworteld in een traditie van zelfexpressie, presenteert een nieuwtijjdperk van stijl en zelfbewustzijn. De naam bevat de aanwijzing: een X voor eXpression, eXcitement, eXperiences en eXceeding eXpectations. De X vermenigvuldigt het effect dat je wilt creëren. Jij bepaalt wat de X voor jou betekent, omdat het jouw persoonlijke stijl is. Een nieuwe manier om uit te dragen wie je bent. De buigzame armbanden met hun prachtige mesh structuur zijn met zorg gemaakt van stralend PANDORA Shine, PANDORA Rose en glimmend sterling zilver en vertellen een nieuw verhaal. Ze zijn ontworpen om met je mee te bewegen en gaan open en dicht met een gladde gesp voor de perfecte pasvorm. Het aanpasbare ontwerp weerspiegelt moderne vrouwelijkheid en bevat prachtige charms die zich moeiteloos laten vastklikken en één lijn vormen met de armband. De nieuwe charms, met siliconen straps aan de binnenkant die ze op hun plaats houden, hebben zacht afgeronde vormen – een symbool voor oneindigheid. De speelse nieuwe collectie biedt vrouwen oneindig veel mogelijkheden elkaar te inspireren en hun persoonlijke stijl, creativiteit en persoonlijkheid uit te dragen en zo te laten zien dat zelfvertrouwen van binnenuit komt.

www.pandora.net 

 

Uit de editie van

december 2018

Winter