ULTIEME HUIDverjongingskuur!

ULTIEME HUIDverjongingskuur!

Wij zijn Marina en Stella van Babor Institute Kralingen, bij ons draait alles om innerlijke en uiterlijke schoonheid. Het lichaam is een afspiegeling van alles wat we in het leven hebben meegemaakt. We hebben wallen gekregen van te weinig slaap, een vetlaagje ontwikkeld als gevolg van een slecht eetpatroon en onze huid is dof geworden door een slechte verzorging. Bij ons kan je weer worden wie je graag wilt zijn. Wij omarmen je, verwennen je en stellen samen realistische doelen. Ons team van specialisten staat klaar om je te laten stralen en in de watten te leggen. 

Naast dat wij specialist zijn in beauty, definitief ontharen, afslanken en de nieuwste lasertechnieken is onze absolute specialisatie: HUIDVERJONGING! Hierbij maken we gebruik van de fractional laser voor de meest verbluffende resultaten. 

 

Hoe werkt het precies?

Door middel van de fractional laserbehandeling worden er laserstraaltjes in de lederhuid gestuurd. Oftewel de laag onder de opperhuid. De fibroblasten in de lederhuid worden op deze wijze gestimuleerd om nieuwe collageen en elastine aan te maken.

Waarom willen we dit?

Collageen en elastine zijn onze lijmvormende eiwitten die stevigheid geven aan onze huid. Het lichaam maakt voortdurend nieuw collageen aan. Helaas loopt vanaf je 25e levensjaar de hoeveelheid collageen in je lijf elk jaar terug. Het gevolg? Een steeds slapper wordende huid en meer rimpels. Door de fractional laser krijgt je huid een natuurlijke lift, oneffenheden worden hersteld en al na 2 weken na de behandeling ontstaat er een jonger uitziende huid. De huid wordt gladder, egaler en frisser.

 

Uit de editie van

december 2018

Winter