The Pilates Place

The Pilates Place

We love Pilates and it shows

Pilates is een bewegingsmethode die bestaat uit oefeningen uitgevoerd op een mat of met behulp van speciaal ontwikkelde oefenapparatuur om je lichaam te stretchen, te versterken en te balanceren.

 

De studio van The Pilates Place in Kralingen is sfeervol en kleinschalig, waardoor de 6 gecertificeerde trainers jou persoonlijke aandacht kunnen geven. Door de lessen ervaar je dat Pilates je lichaam en geest verenigd en een gestroomlijnd uiterlijk met een strakke buik, soepele lenige spieren en een mooie houding het resultaat is. Eigenaresse en master instructor Helga Sylvester vertelt dat Pilates voor iedereen is, van topsporter tot niet-sporter. Het is een uitgebalanceerde methode die uitgaat van respect voor het lichaam en niet belastend is voor je rug. De studio bestaat alweer vijf jaar en is ook een opleidingsinstituut, dus kwaliteit is hier gegarandeerd.

 

De lessen

Bij de matlessen wordt het hele lichaam getraind zonder apparatuur. De oefeningen zijn gericht op lenigheid, kracht, coördinatie en ademhaling. Geïnspireerd op de balletoefeningen die dansers aan de ballet barre uitvoeren, met invloeden uit Yoga en Pilates is de Barreles een pittige workout die garant staat voor mooie strakke benen, billen en buik. Bij Reformerlessen wordt het hele lichaam getraind met behulp van de klassieke Reformer. Hierdoor wordt weerstand en een bewegend element aan de training toegevoegd; balans, coördinatie, kracht en souplesse, een echte full-body-workout. Op afspraak geeft Helga zelf de privé- of duo trainingen, waarbij elke sessie op jouw lijf is geschreven.

 

Speciaal voor jou

Heb je ook zin gekregen om een Pilates-les te volgen? Als je contact opneemt en aangeeft dat je door dit artikel in Brand New Magazine een les bij The Pilates Place wilt volgen, is je eerste groepsles gratis.

 

The Pilates Place

Oostzeedijk 158a-160a, Rotterdam

T 010 737 0443

www.pilatesplace.nl

Uit de editie van

oktober 2018

Herfst