The Full Experience

The Full Experience

Het vriendelijke en vakkundige team van Lianne Tio Luxury is helemaal klaar om jou te adviseren over de nieuwste najaartrends. In deze Rotterdamse super snoepwinkel vind je de zonnebrillen van Chloé Eyeware en Marni, tassen van Marina Rafael, maar ook schitterende juwelen die ze op de internationale juwelenbeurzen voor jou hebben uitgezocht. Als je de winkel uitloopt, ben jij helemaal klaar voor een citytrip of een lunch met je vriendinnen.

 

Parfum Experience

Deze experience is een unieke ervaring om jouw nieuwe geur voor het najaar te ontdekken. Je maakt kennis met alle facetten van de verschillende noten in geuren, leert welke verschillende geuren er zijn en welke geur echt bij jou past. Wil je je, net als in warme kleding, in een geur wikkelen of wil je ruiken naar de geur van een heerlijke strandwandeling? Of wil je toch die mooie zomerherinnering vasthouden? Het is allemaal mogelijk. Je hoort alles over je favoriete geur, hoe deze is opgebouwd en het verhaal erachter. Zoals de mooie geuren van het Spaanse Carner Barcelona, het Engelse Clive Christian en Roja Parfums, het Nederlandse Puredistance, het Franse Goutal Paris of de verslavende poederige Teint de Neige geur van het Italiaaanse Lorenzo Villoresi. De Parfum Experience is gratis, maar maak van tevoren wel even een afspraak.

Luxe Arrangement

Speciaal voor onze lezers heeft Lianne Tio Luxury een ‘Beleef luxe Rotterdam Arrangement’ voor €775 voor 2 personen samengesteld. Gewoon 24 ontzorgen: een overnachting in het Hilton hotel, een kijkje in de keuken bij chef Erik van Loo van Parkheuvel tijdens een 4-gangen diner met champagne en een gesigneerd recept na afloop, shuttle service door Breeland Automotive én natuurlijk styling advies, the Parfum Experience en € 150,- shoptegoed bij Lianne Tio Luxury.

Lianne Tio Luxury
Weena-Zuid 142-144, Rotterdam
T 010 404 9602
www.liannetioluxury.com

Uit de editie van

september 2019

Herfst