Sfeervol Wonen

Sfeervol Wonen

Sfeervol Wonen

Je kent het vast wel zo’n winkel waar je zelf eigenlijk zou willen wonen of gewoon alles zou willen meenemen. Het Heerenhuys in Wateringen van de zussen Mariëlle en Caroline is zo’n 700 m2 sfeervolle woonwinkel.

 

De twee etages van het karakteristieke pand in de Herenstaat staan vol met sfeervolle, zelf ingekochte meubels en woonaccessoires in een landelijke of wat meer strakkere stijl. Grote kroonluchters, lampen en de kleurrijke (geur)kaarsen geven het die sfeer die je thuis ook wilt. Op de comfortabele tweezits- of hoekbanken van zachte, rijke velours stoffen met bijpassende hockers zou je zo willen neerploffen. De bekleding van de banken en fauteuils is naar eigen smaak aan te passen. Ook de kasten en robuuste tafels kunnen in de door jou gewenste houtsoort en op maat gemaakt worden. De mooie lampenkappen worden in eigen atelier met de hand gemaakt en kunnen naar wens en stof worden aangepast.

Sfeermakers  

Het veranderen van de sfeer in je huis kan al vaak beginnen met een andere kleur verf, een nieuwe vloer, behang, gordijnen of shutters waarvan je in het Heerenhuys genoeg inspiratie kan vinden. Ook van die grote collectie Rivièra Maison word je helemaal hebberig. Dit seizoen voeren (oud) roze, geel en goud de boventoon. Kijk anders even op de site voor heel veel heerlijke woon-inspiratie. Weet je zelf niet goed hoe je je interieur moet veranderen? De vriendelijke zussen denken echt met je mee en geven goed advies voor elk budget. En als je langsgaat, vergeet ze dan niet even te feliciteren, want het Heerenhuys bestaat in oktober alweer 20 jaar!

 

Het Heerenhuys Home & Interior

Herenstraat 92, Wateringen

0174 220 568

www.het-heerenhuys.nl

Uit de editie van

oktober 2018

Herfst