Sfeervol Shoppen

Sfeervol Shoppen

Het Heerenhuys Home & Interior op de Herenstraat in Wateringen valt op door de grote zilveren letters op de gevel. In deze woonwinkel van 600m2 vol mooie meubels, woonaccessoires van verschillende ontwerpers en een grote collectie van Riviera Maison is het heerlijk shoppen.

Het Heerenhuys is een sfeervolle boutique waar de zusjes Caroline & Mariëlle samen met hun familie steeds weer een prachtige collectie van meubels en woonaccessoires samenstellen. Het karakteristieke pand met twee verdiepingen wordt opgesierd door grote kroonluchters, lampen en kleurrijke kaarsen die passen bij de woontrends van dit seizoen. De collectie van comfortabele banken is echt ongekend. De tweezits of juist gigantische hoekbanken met bijpassende hockers zijn van diverse ontwerpers en uitgevoerd in verschillende vullingen en dieptes. De bekleding is vooral stoer, rijkelijk velours of luxe glansstof in prachtige tinten. Ook de handgemaakte lampenkappen kunnen in uitvoeringen als linnen en velours. Diverse modellen worden in het eigen atelier vervaardigd. Opvallend zijn de kasten en robuuste tafels die in het gewenste houtsoort en op maat gemaakt kunnen worden evenals de lederen of stoffen fauteuils van het Heerenhuys.

Sfeermakers                                                                          

De grote collectie van Riviera Maison en andere Nederlandse leveranciers zijn een mooie aanvulling om een specifieke sfeer te creëren. Er komen steeds weer nieuwe accessoires, je wordt er helemaal hebberig van bij het Heerenhuys. Een verandering van een interieur kan al vaak beginnen door te kiezen voor een nieuw item. Dit seizoen is het kleuraccent naast grijstinten vaak groen en goud. Door het geweldige aanbod wordt het wensenlijstje op woongebied alleen maar groter en groter. Gelukkig denken de zusjes van Het Heerenhuys echt mee en is er voor ieder budget een passend woonadvies. Voor meer inspiratie kun je alvast een kijkje nemen in de webwinkel. Bij het Heerenhuys kun je zelfs terecht voor verf, vloeren, gordijnen en shutters en andere prachtige items die je huis lekker sfeervol kunnen maken.

 

Het Heerenhuys Home & Interior
Herenstraat 92 Wateringen
0174 220568
www.het-heerenhuys.nl

Uit de editie van

september 2017

Herfst