Monique Delfgaauw, winnaar Rotterdamse zakenvrouw met personeel 2018!

Monique Delfgaauw, winnaar Rotterdamse zakenvrouw met personeel 2018!

Monique Delfgaauw, winnaar Rotterdamse zakenvrouw met personeel 2018!

Rotterdam 18 maart 2018:  

In de Burgerzaal van het stadhuis in Rotterdam gaan de 300 toeschouwers compleet uit hun dak, er wordt geapplaudisseerd, gejuicht en gefloten. De burgermeester van Rotterdam, Aboutaleb, heeft net de naam voorgelezen uit de envelop die de jury hem gegeven heeft, Monique Delfgaauw! Hij kon het nog net uitspreken voordat de toeschouwers los gingen want ja, na het voorlezen van het juryrapport wist iedereen in de zaal dat Monique het had verdient. Bescheiden dat ze is feliciteert ze eerst de andere genomineerden, Laamia Elyounoussi ( Schone zaak ) en Joyce Plas ( Dit is wijs groep) maar dan gaat Monique toch ook echt uit haar dak.

Rotterdamse zakenvrouw met personeel van het jaar 2018.

Tientallen nominaties, drie finalisten en maar één winnaar. De negenkoppige jury die allemaal hun sporen verdient hebben “in de business” hadden er een flinke kluif aan want het waren uiteindelijk drie uiteenlopende zaken waar ze naar moesten kijken. Nadat Monique zich had bewezen voor de jury kwamen ze ook op de locatie kijken, een boottocht met lunch, vergaderzalen met alles erop en eraan maar ook de bowling Dok 99 in volle bedrijvigheid en natuurlijk de logo’s van de juryleden op de schermen. Monique en haar medewerkers hadden alles op alles gezet om deze toch prestigieuze prijs binnen te halen en met succes!

De Rotterdamse zakenvrouw van het jaar Award stimuleert , inspireert, verbindt en geeft bekendheid aan vrouwelijk ondernemerschap in Rotterdam als voorbeeld voor andere ondernemers en die heeft Monique Delfgaauw echt verdiend. De medewerkers van Lommerrijk en Dok 99 maken het verschil en dat voelt iedereen binnen het bedrijf, zowel de gasten als medewerkers voelen zich welkom en daar is Monique maar al te trots op. Beide benen op de grond. Bloemen, kaarten, champagne en natuurlijk de trofee zijn de stille getuigen van het spektakel wat zich twee weken geleden afspeelde in het stadhuis van Rotterdam. Monique is overspoeld met alleen maar positieve reacties en nu? Hoe nu verder? Nou gewoon weer hard aan het werk want de bruiloften, vergaderingen en evenementen gaan natuurlijk gewoon door in Lommerrijk en Monique zou zichzelf niet zijn als ze niet kritisch door het pand zou lopen om de kwaliteit op peil te houden.

Uit de editie van

juli 2018

Zomer