Riant wonen met liefdevolle zorg!

Riant wonen met liefdevolle zorg!

Huize Ten Donk in Hillergersberg (Rotterdam) en Huize Dijckwegh in Naaldwijk zijn particuliere zorgvilla’s in het centrum op topniveau! Voor een sfeerimpressie sprak Brand New Magazine op initiatief van directeur Vera Vrolijk met een van de bewoners.

Het is een zonnige dag als de redactie wederom onder de indruk is van deze ambiance dat meer weg heeft van een vijfsterrenhotel met een hele huislijke sfeer. De royale hal geeft toegang tot de bibliotheek en in de riante woonkamer met open keuken genieten bewoners zichtbaar van een geweldig ontbijt. Een van de gastvrouwen staat in de lift en op haar trolley staat een dienblad gevuld een hardgekookte eitje, een glas verse jus d’orange yoghurt met aardbeien en andere lekkernijen.

“Het thuisgevoel van deze villa”

“Wat ziet het er weer heerlijk uit!; zegt de bewoonster opgewekt terwijl de gastvrouw haar woning betreedt.“Ik ben verheugd omdat we vandaag met de golfcar naar het bos gaan langs de rivier de Rotte om te genieten van de heerlijke buitenlucht en vanmiddag lopen we naar mijn favoriete parfumerie. Ik stift ook nog elke dag mijn lippen, hoewel ik daar door mijn lichamelijke beperking er inmiddels wel bij geholpen moet worden door de lieftallige dames hier. De gastvrouwen zijn allemaal zo liefdevol en nemen echt de tijd voor je. Bijzonder omdat er andere bewoners zijn die ook veel specifieke zorg nodig hebben omdat zij  bijvoorbeeld door dementie behoorlijk afhankelijk zijn geworden. Toch vanwege de ambiance van dit huis en de prachtige tuin heb ik echt een thuisgevoel. Mijn familie komt graag op bezoek en soms zitten we aan de grote tafel in de klassieke bibliotheek, buiten op het terras of gezellig in mijn woning.”

Familie noemt het de wensknop”

“De sfeervolle luxe woningen van Huize ten Donk en Huize Dijckwegh zijn allemaal voorzien van een alarmbel die familieleden vaak de wensknop noemen.” ; legt Vera Vrolijk uit. “Dit communicatiemiddel in de vorm van een medaillon geeft de bewoners alle dagen van de week op elk uur van de dag de mogelijkheid op directe zorg of gewoon om gebruik te maken van onze service. Er zijn altijd zorgteamleden en specialisten beschikbaar om onze bewoners op elk gewenst moment van de dag en ongeacht hun ziektebeeld zorg te bieden op topniveau.”

www.huizetendonk.nl  www.huizedijckwegh.nl  

Uit de editie van

maart 2016

Herfst