One Stop Shop

One Stop Shop

Bij Full Beauty Clinics vind je echt alles voor de beste versie van jezelf. De meest geavanceerde anti-aging treatments, massages, een haar- en nagelstyliste, permanente make-up, tanning sprays, het op een veilige manier bleken van je tanden, maar ook detox- en afslank programma’s. En dat allemaal in één shop.

Pure ondernemers

Ondernemers Babette Beijer en Wesley Breugelmans hebben een nieuw concept in Scheveningen neergezet. En geloof ons, hier moet je echt heen. De mooie, grote, relaxte ruimte van maar liefst 6 behandelkamers en een mooie salon is sinds kort open, maar de grand opening vindt in oktober plaats. Hierna zijn ze lang niet klaar, want er staan nog meer Full Beauty Clinics door heel Nederland op de planning. Daarnaast introduceert Babette, samen met haar Chinese partner Curtis Wu die o.a. de Beijing Fashion Week organiseert, Nederlands gebrande beauty en fashion in China. Via de City Light Foundation, de organisatie die netwerken en verbindingen tussen MKB uit Nederland en MKB uit China mogelijk maakt. En lanceert zij in oktober haar model agency: Get Models Management, dat in hetzelfde pand als Full Beauty Clinics is gevestigd.

Geavanceerde Treatments

Het professionele Full Beauty Clinics team behandelt met de meest geavanceerde anti-aging beauty apparatuur. Zoals het allernieuwste cryolipolyse apparaat voor vetbevriezing, of meso-therapie, het oppervlakkig injecteren van een vitamine- en mineralencomplex en dieptepeeling via microdermabrasie behandelingen. Of maak gebruik van injectables met botox of fillers of de instant facelift zonder naalden. Deze Beautybar is een walk-in system waarbij je gezicht een instant facelift ondergaat in slechts 24 minuten. Het apparaat gaat huidveroudering, acne, pigmentatie, sproetjes, en littekens tegen en is ook ideaal als herstel na cosmetische en chirurgische ingrepen. Kortom maak snel een afspraak bij deze beauty one stop shop.

Full Beauty Clinics
Stevinstraat 112 Scheveningen
T 070 23 900 22
www.fullbeautyclinics.nl

Uit de editie van

september 2019

Herfst