“Offline relatiebemiddeling. Een ‘Matchmaker’. Heb ik dat nou echt nodig?”

“Offline relatiebemiddeling. Een ‘Matchmaker’. Heb ik dat nou echt nodig?”

Iedereen verdient een serieuze, langdurige relatie. Liefde. In de digitale wereld anno nu lijkt het krijgen van een fijne liefdesrelatie gemakkelijk, maar toch zijn steeds meer mensen het vermogen kwijtgeraakt écht contact te maken. We komen ook steeds minder in situaties waar je nog op de traditionele manier elkaar kunt leren kennen. Dus terwijl we digitaal verbonden zijn met alles en iedereen, zijn we in werkelijkheid eenzamer dan ooit. Dat is Personal Matchmaker om de hoek komt kijken. Een offline relatiebemiddelingsbureau, persoonlijk en discreet, dat jou daadwerkelijk helpt de liefde van je leven te vinden.

 

“Wij zijn de ‘Personal Trainer’ in jouw sportschool. Daar, waar je alle tools en mogelijkheid hebt om zelf te sporten maar waar je sneller en efficiënter je doelen behaald wanneer er een professional met je mee kijkt.” Zo kijken wij niet alleen naar wat je wilt, maar vooral naar wat je nodig hebt in een duurzame relatie. We zoeken discreet en persoonlijk op basis van een uitgebreid profiel waarin we alle aandacht schenken aan zowel de fysieke- als intellectuele klik. We geven jullie de mogelijkheid om weer écht te gaan ‘daten’ en elkaar te leren kennen. Geen vluchtige chatberichten maar een leuke ontmoeting met iemand die wij selectief voor jou hebben gevonden. In tegenstelling tot online platforms, waar iedereen zich zomaar in kan schrijven, gaan we met én voor je aan de slag en kennen we al onze members persoonlijk.

“Ik schrijf me in, en dan?”

Matchmakers Frank Dijkman en Saron van de Laar nemen contact met je op om een telefonische afspraak in te plannen en vervolgens een persoonlijke intake bij jou thuis of op een locatie naar keuze.

“Waarom bij mij thuis?”

Jouw woning en leefomgeving geven ons al een beetje de indruk van hoe jij bent als persoon en wat je belangrijk vindt in jouw meest persoonlijke ruimte. Daarnaast is de intake zeer uitgebreid en persoonlijk.  Onze ervaring is dat dit het beste werkt is in een omgeving waar je je veilig en vertrouwd voelt.

“Wat gebeurt er na deze intake? Hebben jullie dan al direct een match voor mij?”

Nee. Kwaliteit staat bij Personal Matchmaker boven kwantiteit. Goed werk heeft tijd nodig en we nemen dan ook de tijd om jouw profiel te optimaliseren en voor jou op zoek te gaan. Hierin word je actief betrokken en houden we je regelmatig op te hoogte van onze zoektocht.

“Geven jullie een garantie?”

Een garantie in de liefde is er nooit, dus dit kunnen we en willen we niemand beloven. Wel geven we de garantie dat we ons tot het uiterste inspannen en committeren. Hierin staan jouw persoonlijke en partnerwensen centraal. Of je nu wilt gaan samenwonen, trouwen, eventueel een kinderwens hebt of een LAT relatie wilt. Wat we kunnen garanderen is dat we onze uiterste best doen om de juiste persoon, met wie je dit zelf kunt ontwikkelen, voor je te vinden.

Uit de editie van

september 2019

Herfst