ONLINE KUNST GALLERY

ONLINE KUNST GALLERY

Online Gallery

Charles Aalders vertelt dat hij en zijn compagnon Theo Haksteen merkten dat het voor Nederlandse fotografen moeilijk is om een plek in een gallery te krijgen. Terwijl deze fotografen het wel verdienen om hun kunst, thuis of op kantoor, aan de muur te zien hangen. Daarom zijn zij eind 2018 het online platform Wallmore begonnen. En dat is een schot in de roos geweest.

 

Fotokunst Platform

Beiden hebben jarenlange ervaring opgebouwd in retail. Charles bij De Telegraaf en Blokker en Theo als eigenaar van Artmarketing, waarmee hij kunst toegankelijk heeft gemaakt voor iedereen door deze te verkopen via onder andere Kruidvat en Hema.

Hun fotokunst platform spreekt een groot publiek aan. Want net als bijna alles wordt kunst tegenwoordig ook online gezocht, bekeken en gekocht. Daarnaast heeft Wallmore een unieke aanpak, want zij maken gebruik van mediabedrijven en magazines. Hun ervaring is dat een collectie en een redactioneel stuk in een magazine of krant voor 100 keer meer impact en exposure zorgt dan iedere actie online, omdat we dagelijks overspoeld worden met indrukken. Daarnaast hangt de kunst van de 50 fotografen uit hun bestand onder meer in de betere woonwinkels. Hun nieuwste samenwerking is met &C die een aantal van de kunstwerken gecureerd heeft via hun Talent Foundation.  

Gemakkelijk en betaalbaar

Wallmore werkt dus samen met bekende en opkomende kunstfotografen en hebben een grote fine-art fotocollectie, waaronder naakt-, natuur-, portret-, nacht-, en abstracte fotografie. Hun fotografen exposeren nationaal of internationaal en de fotokunst wordt door de beste fotovak specialisten handmatig in Nederland gemaakt. En bij aankoop ontvang je altijd een certificaat van echtheid. Wallmore maakt het online kopen van fotokunst gemakkelijk en betaalbaar, kijk maar snel even op hun site.

 

Wallmore

www.wallmore.nl

T 06 144 888 54

Kader korte info fotograaf Leiden 

Uit de editie van

september 2019

Herfst