Magistrale verlichting

Magistrale verlichting

Edisons Verlichting in het centrum van Den Haag heeft een uitzonderlijke collectie verlichting waarvan bijna alles op maat gemaakt kan worden. Mooi licht creëren in alle ruimtes en voor elk interieur is de passie van eigenaar Roger van Bukel.

Bij Edisons Verlichting worden bezoekers zoals winkelend publiek, toeristen, bedrijven expats of vaste klanten altijd weer verrast door de gigantische collectie aan verlichting. De kleurrijke lampenkappen en woonaccessoires maken het totaalbeeld in de winkel compleet. Al decennia lang kun je bij deze verlichtingszaak in Zuid-Holland kiezen wat je mooi vindt en de vakspecialisten van Edisons Verlichting maken het graag op maat zodat het beste licht in je huis of bedrijf gecreëerd kan worden.

Internationaal design

Het veelzijdig assortiment is geïnspireerd op indrukwekkende bestemmingen en de invloed van internationale designers en architecten is duidelijk zichtbaar. “De collectie wordt veelal ingekocht bij vaste leveranciers en via beurzen in Frankfurt, Milaan, Parijs, Culemborg en Nieuwegein.” Het is natuurlijk ook een hele bijzondere collectie die ze hier voeren en ze bieden persoonlijke service door heel Nederland en zelfs in het buitenland. Het allernieuwste is de esthetische combinatie van luchtverversing en verlichting.  Airspot is uniek in Nederland, dit innovatieve verlichting-ventilatiesysteem is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen via Edisons Verlichting.

Koninklijk ontwerp

“Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel nieuwe klanten juist bij ons terecht komen omdat ze bij anderen onder de indruk zijn geraakt van een specifiek lichtplan of een designerlamp. Vorige week was er een heel team van Edisons aan het werk op locatie om in de hal van een woonhuis een magistrale kroonluchter op te hangen van ruim 3 meter. Dit gaat arm voor arm, kristal voor kristal en samen bouwen we de lamp op tot een geheel. Het resultaat geeft zoveel voldoening. Naast bestaande ontwerpen aan te passen op kleur en op maat zijn er ook weleens exceptionele verzoeken van bijvoorbeeld een Koningshuis waar een heel eigen ontwerp voor wordt gemaakt waarin alle wensen en eisen mooi worden belicht en daar zijn we natuurlijk bijzonder trots op.”

Edisons Verlichting
Wagenstraat116 Den Haag
070 3600694
www.edisons.eu

Uit de editie van

oktober 2017

Herfst