MAXGOUD

MAXGOUD

Aan de Goudsesingel 46 in het hartje van Rotterdam zijn

Juwelier Jansen en MaxGoud gevestigd. Deze juwelier

en inkoper van goud, zilver en platina is bekend van

radio en televisie vanwege de hoogste goudprijs die ze

bieden. Daphne, de eigenaar van dit familiebedrijf vertelt

vol passie over haar liefde voor edelstenen, goud en

mooie designermerken.

Op dit ‘gouden’ adres kijk je echt je ogen uit. Vitrines met schitterende diamanten, gouden horloges en sieraden van hippe merken. Voor stijlvolle cadeaus of gewoon lekker voor jezelf, is winkelen hier een feest op zich. “Ik ben een echte ondernemer en ik heb mijn bedrijven nu samengevoegd op een adres dat werkt veel makkelijker. Juwelier Jansen, het Diamant Centrum Rotterdam en MaxGoud zitten nu allemaal in een pand aan de

 

Sieraden & Designertassen

De collectie is werkelijk verrassend, als Daphne iets moois ziet tijdens de inkoopperiode in Hongkong, Parijs of gewoon in Nederland koopt ze het in. “Naast de collecties van sieraden, diamanten, Tahiti parels, of kleuredelstenen is in de winkel het totale kaarsenassortiment van Woodwick & Yankee candle verkrijgbaar.

 

Goud inkoop

Doordat de goudprijs nu hoger staat dan ooit, is het momenteel zeer aantrekkelijk om sieraden te verzilveren voor geld. Daphne betaalt u direct contant uit of zij maakt het over op uw bankrekening. Bekend van radio en tv (VARA/Kassa) staat MaxGoud bekend van het geven van de hoogste goudprijs. Onder het genot van een kopje koffie in een aparte taxatieruimte worden uw waardevolle sieraden rustig bekeken en de vrijblijvende prijs bepaald. Vele tevreden klanten gingen uw voor.

Het inkopen van nieuw of oud goud, stenen en zilver is mijn vak en zelfs als het kapot is, ben ik geïnteresseerd. Na een vrijblijvende taxatie kan de eigenaar beslissen het aan ons te verkopen en ontvangt de overeengekomen goudprijs. Dit zelfde proces geldt eigenlijk voor het aanbod van vintage horloges en designertassen van topmerken als Louis Vuitton en Gucci. Op deze manier wordt winkelen voor iedereen interessant en leuk.” 

 

Parade paardje

Daphne heeft als inkoper van het Diamant Centrum Rotterdam

ook nog als paradepaardje, haar eigen sieradenmerk CataleyaJewels. “Deze exclusieve collectie wordt gemaakt van voornamelijk goud gecombineerd met echte edelstenen die Daphne zelf inkoopt, waar dan ook op de wereld. Zowel voor vrouwen als voor kinderen zijn er kleurrijke oorbellen, armbanden en kettingen verkrijgbaar. Het merk komt per seizoen uit met een hele eigentijdse nieuwe collectie en het wordt nu verkocht op twaalf verkooppunten in Nederland en het zal dit jaar ook weer verder uitgroeien.

Denk aan de bekende satijnkoord armbandjes met 14 karaat gouden bedels. Na het avontuur als co-founder van Goldbandits wil Daphne zich nu volledig gaan richten op Cataleya Jewels.

Benieuwd geworden? Online shoppen is ook 24/7 mogelijk.

 

Juwelier Jansen/MaxGoud HQ
Goudsesingel 45 Rotterdam
T 010 4782020
www.juwelierjansen.nl

Uit de editie van

september 2019

Herfst