Liefdevolle zorg

Liefdevolle zorg

Als het niet meer mogelijk is dat je (senior) geliefden thuis blijven wonen, is het fijn om te weten dat ze bij Huize ten Donk in Hillegersberg, Rotterdam en Huize Dijckwegh in Naaldwijk met liefde en respect worden behandeld. Deze zorgvilla’s zijn een warm en hoogwaardig alternatief voor het reguliere verzorgings- of verpleeghuis.

Het liefdevolle team  

Het professionele team van zorgteamleden biedt in een kleinschalige en huiselijke omgeving, persoonlijke zorg en dienstverlening. Huize ten Donk ligt aan de Rotte en heeft een mooie, klassieke inrichting waar je je meteen thuis voelt. Huize Dijckwegh ligt in het dorp waardoor winkelen en koffie drinken voor de bewoners dagelijkse praktijk zijn. Directrice Vera Vrolijk vindt de puurheid van de bewoners het mooiste van haar werk. Ze vertelt dat beide particuliere zorgvilla’s levensloopbestendig wonen bieden; dag en nacht is een zorgteam aanwezig om de gewenste ondersteuning te bieden, van lichte huishoudelijke hulp tot aan intensieve verpleging. Vera: “Mooi om tijdens rondleidingen te horen dat mensen via via gehoord hebben dat ons zorgteam ontspannen en vrolijk met de bewoners omgaat en hun bereidwilligheid en warmte hier het grootste verschil maken.”

De bewoners op de eerste plaats

Bij beide zorgvilla’s merk je dat de bewoners op de eerste plaats komen. Persoonlijke aandacht, vriendelijkheid en respect staan bovenaan. Iedere bewoner heeft een eigen ingerichte woning om zoveel mogelijk het thuisgevoel te behouden. Het team eet elke maaltijd gezellig met de bewoners mee en ook de familie mag gewoon aanschuiven. De avondmaaltijden worden door chef koks bereid, rekening houdend met alle dieetwensen. Vijf dagen per week vinden er verschillende activiteiten plaats, zoals bewegen, kunstklas en muzieksessies. De komende maanden bezoeken de bewoners in Hillegersberg een concert in de Doelen, tuincentra, Artihove en gaan dagelijks met de golfkar op pad. In Naaldwijk staan uitjes met de rolrups naar het strand, een bezoek van de burgemeester en keramiek workshops op de planning. En iedereen kijkt alweer uit naar Sint en Kerst, waar de bewoners en familieleden samen genieten van een heerlijk kerstdiner. Je voelt gewoon dat zorg, met liefde voor de bewoners, hier de drijfveer is.

 

Huize ten Donk
Molenlaan 351, 3055 GG Rotterdam          
T 010 333 74 74
www.huizetendonk.nl

Huize Dijckwegh
Dijkweg 22, 2671 GB Naaldwijk
T 0174 763 581
www.huizedijckwegh.nl

Uit de editie van

september 2019

Herfst