JOUW EIGEN STIJL

JOUW EIGEN STIJL

Smaak is een kwestie van emotie en gevoel. Je kunt je geld maar één keer uitgeven, dus waarom impulskopen doen als je ook kunt gaan voor advies op maat? Wiesa Styling geeft persoonlijk advies “er moet wel een klik zijn met de klant en het pand, anders kan kunnen zij de opdracht niet uitvoeren” en combineert dat met kennis van materialen, meer dan 25 jaar ervaring, originaliteit en passie voor het vak.

 

Boordevol smaak en emotie

Evelien en Wiesa maken van jouw huis een thuis; waar jij je prettig en comfortabel voelt. Het is een totaal concept, boordevol smaak en emotie. “Het stylen en kleurconcept zit in je genen, dat kan je niet leren”. Maar het is natuurlijk ook heel persoonlijk. Ze komen graag bij je thuis op kantoor of in het restaurant langs om de sfeer te proeven. Wiesa Styling werkt volgens gevoel en creëert daarbij een interieur dat praktisch is, maar met jouw eigen stijl. Ze visualiseren het totale plaatje, zodat jij jouw wensen kan zien. Je kan daarna kiezen voor alleen het advies, zoals je eigen meubelen met een paar aanpassingen, maar ook een totaal nieuw interieur. Na het gesprek gaan jullie samen naar een woonbeurs om het nieuwe interieur uit te zoeken of je kan alles uit handen geven. De kwaliteit, de styling en de afwerking tot in details is echt het visitekaartje van Wiesa Styling.

Stylingadvies op maat

Wiesa Styling heeft net dit geweldige nieuwbouwhuis (voor-en na foto) afgerond, is een kantoor aan het herinrichten en een restaurant aan het stylen. Naast totaalconcepten voor particulieren en bedrijven, geven ze ook op maat gemaakt advies over het gebruik van materialen, meubels, accessoires en het creëren van de juiste indeling d.m.v. een 3-tekening tekening. Dus ben je toe aan een frisse wind door je appartement of villa in Nederland of wereldwijd? Dan weet je waar je moet zijn. Een gesprek bij je thuis en een op maat gemaakt stylingadvies heb je al vanaf €250.

Wiesa Styling

Hoflaan 23, 's-Gravenzande

T 0174 61 43 00

www.wiesastyling.nl

Uit de editie van

september 2019

Herfst